• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

AED-Partner Safe Kiss

€ 3,03 € 2,50

AED-Partner Safe Kiss kan tijdens reanimatie worden gebruikt om rechtstreeks contact met de mond/neus van het te beademen slachtoffer te voorkomen.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

AED-Partner Safe Kiss

AED-Partner Safe Kiss is een wegwerp beademingsmasker, geleverd in een handig tasje met klittenbandsluiting. U kunt kiezen uit de rode of groene variant. De inhoud van de Safe Kiss is gelijk. Het tasje is voorzien van een sleutelring, zodat u deze eenvoudig aan uw sleutelbos kunt hangen en altijd bij de hand heeft. Wat ook handig is, is om de Safe Kiss met de sleutelhanger aan de tas van de AED te hangen. Zo weet u zeker dat de Safe Kiss ook op locatie van het slachtoffer en hulpverlener is wanneer dit nodig is.

AED-Partner Safe Kiss bevat een niet medisch beademingsmasker voor éénmalig gebruik. Veel mensen staan er niet bij stil dat een slachtoffer van een circulatiestilstand bloed en/of braaksel hebben gespuugd. Niet fris natuurlijk, echter houdt dit niet in dat er een belemmering mag zijn om dit slachtoffer mond-op-mond beademing te geven.

Op het beademingsmasker staat duidelijk aangegeven hoe u het masker kunt aanbrengen. Er is een slachtofferzijde en een hulpverlenerszijde.

We verzenden uw bestelling vandaag nog (indien u voor 16:00 bestelt), zodat u uw bestelling morgen in huis heeft.

Meer informatie
Artikelnummer 0211
Fabrikantcode WAP-3027A
Merk AED-Partner
Gewicht 0.01 kg
Kleur Groen
Lengte 65 mm
Breedte 50 mm