• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Betalen

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?


We willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die gebruik maken van de meest betrouwbare systemen. Hieronder vindt u alle mogelijke betaalmethoden binnen Nederland en België terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.

Vooraf betalen: iDeal (Binnen Nederland)

Gemakkelijk en veilig, betalen via iDeal. Deze optie kunt u kiezen als u online via uw bank wil betalen.

Vooraf betalen: Bancontact / Mister Cash (Binnen België)

Bancontact, ook wel Mister Cash genoemd, is een veilige, vertrouwde en gemakkelijke betaalmethode waarbij de betaling direct wordt uitgevoerd en wordt bijgeschreven. Deze optie kunt u kiezen als u online via uw bank wilt betalen.

Vooraf betalen: Creditcard (Wereldwijd)

U kunt met creditcard (Mastercard of Visa) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid.

Wanneer wordt het bedrag op mijn creditcard gereserveerd?

Indien uw creditcard is geautoriseerd wordt het bedrag (door uw creditcardmaatschappij) direct gereserveerd. Wanneer uw bestelling is verzonden zal AED-Partner het bedrag afschrijven.

Waarom wordt mijn betaling via creditcard afgewezen?

Controleer de ingevoerde kaartgegevens, zoals vervaldatum, tenaamstelling en de beveiligingscode. Als deze correct zijn ingevoerd, kan uw creditcardmaatschappij uw betaling geweigerd hebben. Omdat de creditcardmaatschappij deze informatie niet met ons deelt, is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij. 

Uw bank kan (aan het einde van uw betaling) een 3D beveiligd verificatie wachtwoord vragen.
3D Secure is een extra veiligheidsmaatregel voor online credit- en debit card transacties (Visa en Mastercard). Het wordt beheerd door Visa en Mastercard.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u contact opnemen met uw creditcardmaatschappij om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook kunt u het wachtwoord laten resetten op het moment van de controle.

Vooraf betalen: PayPal (Wereldwijd)

Ook kunt u direct betalen met het saldo dat op uw PayPal-account staat. PayPal is als een extra rekening van u, maar dan online. Het voordeel hiervan is dat u geen pasje, Randomreader of ander object hoeft te pakken als u wilt betalen. U logt simpelweg in via uw PayPal-account en betaalt in slechts enkele stappen met uw PayPal-saldo. U hoeft dus ook geen financiële gegevens op te geven.

Vooraf betalen: Overboeking (Binnen Europa)

Kiest u voor deze optie, dan kunt u betalen met de betalingskenmerken die op de factuur staan vermeld. Via bijvoorbeeld Internetbankieren betaalt u rechtstreeks aan AED-Partner. Zodra uw betaling binnen is, sturen we uw bestelling op. Het kan enkele werkdagen duren voor uw betaling is verwerkt als u kiest voor deze betaalmethode.

Achteraf betalen: Op factuur (Nederland)

Eerst uw bestelling ontvangen en daarna betalen? Dat kan als u kiest om op rekening te betalen. U ontvangt uw factuur via e-mail na ontvangst van uw bestelling. Deze dient u binnen 14 dagen te voldoen, zoals aangegeven op de factuur.