• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Primeur: naamswijziging Vivon

  • Vivon heet vanaf nu AED-Partner

    Aangenaam!
    Vivon heet vanaf nu AED-Partner

Vanaf 2 januari 2018 gaat Vivon verder als AED-Partner. Deze naamswijziging volgt op de fusie tussen Vivon Nederland B.V en AED-Partner België. Samen met de vernieuwde uitstraling zoals het logo en webshop moet de nieuwe naam zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van het bedrijf. Met trots presenteren we dan ook onze nieuwe naam en logo. Hiermee maken we duidelijk wat we vertegenwoordigen. Wij willen graag uw AED-Partner zijn om samen met u Nederland en België hartveiliger te maken. We make your heart beat

Logo AED-Partner

Wat verandert er voor u?
• Ons e-mailadres verandert naar info@aedpartner.nl (het e-mailadres info@vivon.nl wordt doorgezet naar ons nieuw e-mailadres).
• De bekende huisstijlen van Vivon en AED-Partner zijn samengevoegd naar een nieuwe huisstijl voor zowel Nederland als België.

Serviceniveau
Door het delen van kennis en expertise kunnen we u vanuit onze beide organisaties voorzien van een nog hoger serviceniveau. Klantbeleving is uitermate belangrijk voor ons en dit is de aanzet geweest om gezamenlijk onze doelen na te streven.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)499 49 00 16 of info@aedpartner.nl. Wij staan u graag te woord.

AED-Partner
handelsnaam van Vivon Nederland B.V.
Ekkersrijt 1121
5692 AD Son, Nederland
+31 (0)499 49 00 16
info@aedpartner.nl

Handtekening

Jan Smale
Algemeen directeur