• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

AED-Partner rescue kit

€ 27,23 € 22,50

AED-Partner Rescue Kit: onmisbaar bij elke reanimatie. De rescue kit bevat een hoogwaardig beademingsmasker, een scheermes, een schaar en een paar handschoentjes.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

AED-Partner rescue kit

Indien de AED naar een slachtoffer met circulatiestilstand wordt gebracht worden de elektroden op het slachtoffer te worden aangebracht. De schok van de AED wordt toegebracht middels de elektroden die op het lichaam van het slachtoffer worden geplakt.

Bij een levensbedreigende situatie telt iedere seconde. Daarom mag een AED-Partner Rescue Kit niet ontbreken. Door de handzame schaar, die in het pakket wordt meegeleverd, wordt de kleding van het slachtoffer eenvoudig opengeknipt. Het eventuele borsthaar van het slachtoffer hoeft niet altijd te worden verwijderd. Stelregel hierbij is: als u meer haar dan huid op de borstkas van het slachtoffer ziet, dient het haar te worden verwijderd. Als dit niet gebeurt kunnen de elektroden niet vastgeplakt worden en kan er geen schok worden afgegeven. Vervolgens kunnen de elektroden op het slachtoffer worden geplakt en kan de reanimatie verder worden voortgezet.

Met het washandje kunt u eventueel het braaksel, bloed of speeksel van het gezicht van het slachtoffer verwijderen. De handschoentjes zorgen voor een optimale hygiëne. Daarom is de AED-Partner Rescue Kit een vereiste bij iedere reanimatie.

Bestel de Rescue Kit eenvoudig bij AED-Partner. Vandaag voor 16:00 besteld? Morgen al bij u in huis. Hiermee bent u optimaal voorbereid!

Meer informatie
Artikelnummer 0020
Fabrikantcode 0020
Merk AED-Partner
Gewicht 0.10 kg
Lengte 215 mm
Breedte 160 mm