overview-image

Service

Het is letterlijk van levensbelang dat je erop kunt vertrouwen dat een AED altijd gebruiksklaar is. En hoewel de meeste AED's onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, is het nodig om periodiek de batterij en elektroden te vervangen. Met een AED-serviceovereenkomst van AED-Partner hoef je niet zelf aan dat onderhoud te denken: AED-Partner zorgt dat jouw AED altijd gebruiksklaar is!

Prijs
tot
Zoeken
Categorie
Prijs
tot
Zoeken
Categorie

Service

(8 resultaten)
Sorteren op
9650
AED-Partner servicecontract All-in remote, Cat.2,
  € 316,00 € 344,44 (incl. btw)
9600
AED-Partner servicecontract All-in remote, Cat.1,
  € 263,00 € 286,67 (incl. btw)
9400
AED-Partner servicecontract Extra
  € 116,00 € 126,44 (incl. btw)
9500
AED-Partner diefstal
  € 63,50 € 76,84 (incl. btw)
9100
AED-Partner servicecontract Plus Categorie 1
  € 143,00 € 155,87 (incl. btw)
9101
AED-Partner servicecontract All-in Categorie 1, 1 jaar
  € 198,00 € 215,82 (incl. btw)
9300
AED-Partner servicecontract Plus Categorie 2
  € 198,00 € 215,82 (incl. btw)
9301
AED-Partner servicecontract All-in Categorie 2, 1 jaar
  € 254,00 € 276,86 (incl. btw)

Servicecontract AED via AED-Partner

Om er zeker van te zijn dat een AED gebruiksklaar is in een noodsituatie, adviseert AED-Partner je om een servicecontract af te sluiten. Je hebt hier bij ons de keuze uit een Basis+, All-in of All-in Remote contract. 


Voordeel van een AED-servicecontract

Sluit je een dergelijk contract bij AED-Partner af, dan weet je zeker dat alles goed geregeld is. Bij alle servicecontracten van AED-Partner geef je namelijk de zorgen omtrent het tijdig controleren en vervangen van (verbruiks)onderdelen van jouw AED(‘s) uit handen. Wij houden voor jou bij wanneer onderdelen zoals elektroden aan vervanging toe zijn. 

En is jouw AED gebruikt bij een inzet? Is AED-controle nodig? En heb je een servicecontract bij AED-Partner? Dan zijn wij binnen 6 uur op locatie voor onderhoud! We lezen tijdens dit onderhoudsbezoek de ECG (hartfilm) van de Automatische Externe Defibrillator uit en vervangen (bij het All-in en All-in remote servicecontract) verbruiksonderdelen zoals de elektroden en batterij indien nodig. 


Verschillende contracten voor AED-onderhoud

Bij AED-Partner kun je kiezen voor verschillende servicecontracten. Zo hebben we het onderhoudscontract Basis+ maar ook All-in en All-in Remote. Onze klantenservice helpt je graag bij je keuze voor het contract dat bij jou past. 


AED controle en onderhoud

Een AED (automatische externe defibrillator) is een apparaat dat je kunt gebruiken om het hartritme van een slachtoffer met een hartstilstand te corrigeren. Het is te allen tijde van levensbelang dat een AED in goede staat is en gebruiksklaar. Het is daarom belangrijk om geregeld de AED te (laten) nakijken en ook onderhoud uit te (laten) voeren. AED-Partner kan de controle van AED’s voor je bijhouden, inplannen én uitvoeren. 


AED kopen

Wil je graag een AED kopen? En wil je direct een servicecontract afsluiten? Onze klantenservice kijkt graag samen met je naar de verschillende mogelijkheden.