CardioSaver SaverOne elektroden voor kinderen

De CardioSaver SaverOne elektroden kinderen zijn bedoeld voor kinderen tot 25kg en/of 8 jaar oud. Deze kinderelektroden van CardioSaver hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

Geschikt voor:

  • CardioSaver SaverOne

€ 78,04 € 85,06 (incl. btw)
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

CardioSaver SaverOne elektroden voor kinderen

Deze CardioSaver SaverOne kinderelektroden passen bij de CardioSaver SaverOne en kunnen ingezet worden voor kinderen tot 25 kg en/of 8 jaar. Deze elektroden zijn zelfklevend. Op de verpakking en op de elektroden zelf staat afgebeeld waar je de elektroden moet plakken.

Deze CardioSaver SaverOne kinderelektroden zijn geschikt voor gebruik bij kinderen tot 25 kg en/of 8 jaar. Bij zwaardere/oudere kinderen en volwassenen heb je de CardioSaver SaverOne elektroden voor volwassenen nodig.


Hoe vervang ik de CardioSaver SaverOne kinderelektroden?

Deze elektroden hebben een houdbaarheid van 2 jaar. Dit betekent dat je de elektroden in ieder geval elke 2 jaar moet vervangen, of eerder als de verpakking van de elektroden is beschadigd of na een inzet.

Zijn de elektroden van jouw AED aan vervanging toe? Dan kun je een nieuwe set CardioSaver SaverOne kinderelektroden bestellen bij AED-Partner. De oude set kinderelektroden kun je weggooien bij het klein elektronisch afval of het restafval.

Naast de kinderelektroden direct ook de batterij vervangen? Bestel dan ook de CardioSaver SaverOne batterij.


Waarom moet je deze CardioSaver kinderelektroden geregeld vervangen?

De houdbaarheid van deze elektroden heeft te maken met de plakkende gellaag die op de elektroden zit. Deze geleidende gel kan na verloop van tijd namelijk uitdrogen, waardoor de elektroden minder goed werken. Het is daarom van levensbelang dat jouw AED altijd is voorzien van elektroden met een geldige houdbaarheidsdatum.


Serviceovereenkomst

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website. Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Specificaties

Artikelnummer0208
ArtikelgroepElektroden
MerkCardio Saver
CategorieAED Elektroden
Medical Device volgens MDRMDD IIB

Meer over Cardio Saver

Het merk Cardio Saver is leverancier van kwalitatieve AED-batterijen en AED-elektroden. Binnen de product(lijn)en van Cardio Saver staat gebruiksvriendelijkheid voorop, zodat zowel het onderhoud als het daadwerkelijke gebruik van de producten bij reanimaties zonder zorgen effectief verloopt.

Extra specificaties

Houdbaarheid elektroden24 maanden
Elektroden baby-kindJa
Elektroden volwasseneNee
Elektroden met CPR sensorNee