• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Overname AED.nl door AED-Partner

AED.nl is overgenomen door AED-Partner. De bedrijfsactiviteiten worden voortaan vanuit Son gevoerd onder de vlag van AED-Partner. Door de overname wordt de huidige dienstverlening en service uitgebreid. De overname van AED.nl sluit perfect aan bij de activiteiten van AED-Partner, namelijk het hartveilig maken van Benelux.

Wie is AED-Partner?

AED-Partner (handelsnaam van Vivon Nederland B.V.) is sinds 2003 een toonaangevende en merkonafhankelijke leverancier van AED’s, accessoires en reanimatiemiddelen. AED-Partner heeft meer dan 40.000 AED’s geleverd en draagt op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.

Vragen? Bel ons gerust op +31 (0)499 49 00 16.

U wordt binnen 45 seconden automatisch doorgestuurd.

Gebeurt er niets?

Kennisbank

  • Kennisbank

    De meest voorkomende antwoorden over AED's en onderhoud
    Kennisbank

Kleine tips kunnen enorm waardevol zijn. Daarom heeft AED-Partner speciaal voor u een kennisbank samengesteld met de belangrijkste feiten aangaande AED's. We trachten onze kennisbank zoveel mogelijk uit te breiden zodat al uw vragen worden beantwoord.

De werking van een AED kan redelijk ingewikkeld lijken. Zeker als u niet dagelijks in aanraking komt met een AED. De meest voorkomende antwoorden over een AED, reanimatie en onderhoud hebben we voor u opgesomd:

Het is van belang dat de AED op een correcte wijze wordt geplaatst. Vooral als u de AED buiten plaatst, dient u rekening te houden met een aantal randvoorwaarden. Graag geven we u een aantal tips:
Er zijn vele onderzoeken die het belang van een AED onderstrepen. Waarom is een AED nou eigenlijk zo belangrijk? Graag helpen we u door de belangrijkste onderzoeken te verzamelen: