• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit
Filter op

Primedic

Primedic is een Duits merk dat al meer dan 40 jaar in de medische technologie actief is. Het bedrijf is volledig gericht op het produceren van hoge kwaliteit defibrillatoren voor zowel professionals als niet-professionals. Veilige technologie, eenvoudig in gebruik en hoge kwaliteit zijn de absolute kernwaarden die Primedic hoog in het vaandel heeft staan!

3 artikelen

per pagina

3 artikelen

per pagina

Primedic Heartsave

Primedic AED’s zijn ontwikkeld voor de hulpverlener om in te zetten bij een medisch noodgeval. In Nederland zijn er een viertal AED apparaten op de markt gebracht die onder de Primedic Heartsave lijn vallen. Deze zijn beschikbaar in zowel halfautomaat als volautomaat. Verder beschikken ze allemaal over een kindermodus. Bij het inschakelen van deze modus is het AED apparaat direct geschikt voor gebruik op kinderen.

De Primedic Heartsave modellen staan bekend vanwege zijn meertaligheid, waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing en gebruik bij internationale bedrijven of scholen.

Primedic pads & batterij vervangen

Als u uw Primedic AED in topconditie wil houden is het belangrijk om met regelmaat de Primedic pads & batterij te vervangen.

Primedic heeft een tweetal vervangingsbatterijen op de markt gebracht die een extra lange levensduur hebben. De standaard Primedic batterij vervanger gaat 3 jaar mee, maar Primedic heeft nog een variant gemaakt die maar liefst 6 jaar mee gaat! Gelet op kosten/baten is deze batterij een stuk voordeliger.

De Primedic Heartsave pads dienen elke 2 jaar vervangen te worden. Naar verloop van tijd kan namelijk de gel die op deze pads aanwezig is uitdrogen waardoor deze niet meer goed op de huid plakken in geval van een hartstilstand. Zorg dat u deze pads tijdig vervangt zodat u in een noodsituatie niet in de problemen komt en snel kunt handelen!

Primedic AED nodig? Die bestelt u bij AED-Partner

Wilt u een Primedic AED of onderhoudsproducten kopen? Dan vindt u bij AED-Partner een uitgebreid assortiment terug. Bekijk en bestel online de producten die u nodig heeft en mocht u er niet aan uitkomen dan denken wij graag met u mee. Onze klantenservice is bereikbaar op doordeweekse dagen van 08:30 tot 17:00 via +31 (0)499 49 00 16 of info@aedpartner.nl.

  • AED in de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner heeft RAI Amsterdam de juiste AED aangeschaft. Onze gasten kunnen binnen drie minuten een AED tot de beschikking hebben, indien de situatie dit vereist.

    Ryan Tan, RAI Amsterdam