• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Rotaid

Helaas komt het voor dat de aanrijtijd van de ambulance te lang op zich laat wachten bij een kritische situatie. De wet schrijft voor dat een ambulance binnen 15 minuten, na melding, bij het slachtoffer aanwezig dient te zijn. Indien er een slachtoffer met een circulatiestilstand is, is het van levensbelang dat er binnen 6 minuten een AED op het slachtoffer is aangesloten. Daarom zijn AED’s een uitkomst en kan er al eerder hulp aan slachtoffers met een circulatiestilstand worden geboden. De bereikbaarheid en toegankelijkheid van een AED speelt hier een kritische rol in. Het Nederlandse merk Rotaid levert AED kasten met een eenvoudig draaimechanisme. Hierdoor wordt de toegankelijkheid van de AED kast vergroot.

Artikelen 13-15 van 15

Pagina
per pagina

Artikelen 13-15 van 15

Pagina
per pagina

Rotaid AED kast

Rotaid is inmiddels uitgegroeid tot hét merk dat zich volledig richt op het maken van kwalitatieve AED kasten. Ze zijn bekend geworden vanwege hun opvallende design van hun kasten. Het is simpel, effectief en betrouwbaar en kan door iedereen worden gebruikt. De inspiratiebron voor de Rotaid AED kasten is een reddingsboei. Door het simpele ontwerp is er namelijk geen ruimte voor andere interpretatie en weet iedereen instinctief hoe en wanneer ze het moeten gebruiken. Rotaid staat voor de 3 S principes:

Swift

Elke seconde telt bij een hartaanval. Daarom moeten de AED kasten van Rotaid snel gevonden zijn. Het besparen van tijd kan écht het verschil maken in een dergelijke noodsituatie.

Sustainable

Door gebruik te maken van gerecyclede materialen en state-of-the-art technology hebben de producten van Rotaid de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Simple

Rotaid cabinets zijn intuïtief, makkelijk en geruststellend in een stressvolle situatie. Hierdoor heeft iedereen toegang tot een AED en daarmee de mogelijkheden om een slachtoffer met een circulatiestilstand te kunnen helpen.

Rotaid AED Cabinets

Rotaid heeft AED kasten voor zowel buiten als binnen. De Rotaid cabinets zijn ontworpen om rekening te houden met de omstandigheden waarin ze zich in bevinden. Bovendien zijn deze kasten geschikt voor de meest vooruitstrevende merken, waaronder Physio Control, Philips, Defibtech, Zoll en Cardiac Science.

De Rotaid outdoor cabinets zijn shockproof. Dat wil zeggen dat ze door het slim gebruik van materialen bestand zijn tegen vandalisme. Daarnaast zijn ze fast, easy en safe, wat inhoud dat ze met een simpele draai van de kast supersnel toegankelijk zijn, makkelijk zijn om op te hangen en bovendien super veilig zijn door het (optionele) geïntegreerde alarm systeem.

De Rotaid indoor cabinets zijn beschikbaar in die verschillende modellen. Namelijk de Rotaid Swift, Rotaid Plus en Rotaid Solid Plus. Laatstgenoemde is daarbij veruit het meest populaire model wat u bijvoorbeeld in veel warenhuizen en parkeergarages kunt terugvinden. De Rotaid Plus is een veel gekozen AED kast door scholen, sport gelegenheden en winkelcentra. De Swift is dan weer een goede AED kast voor degene die op zoek zijn naar een compact model.

Rotaid solid plus heat

Rotaid heeft een speciale buitenkast ontworpen, die de kast volautomatisch op temperatuur houdt namelijk de Rotaid Solid Plus Heat. Via een verwarmingselement wordt de temperatuur op ten minste 5 graden Celsius gehouden. Het verwarmingssysteem benut een minimaal stroomverbruik. Hierdoor is uw AED inzetbaar wanneer een levensbedreigende situatie dit vereist.

Hulp nodig bij het kopen van uw Rotaid AED Kast?

Wilt u hulp bij keuze in het aan te schaffen AED kast of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)499 49 00 16.

  • AED in de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner heeft RAI Amsterdam de juiste AED aangeschaft. Onze gasten kunnen binnen drie minuten een AED tot de beschikking hebben, indien de situatie dit vereist.

    Ryan Tan, RAI Amsterdam