• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Reanimatiepop

De overlevingskansen, bij reanimatie, van een slachtoffer is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van reanimeren. De kwaliteit van reanimeren is afhankelijk van de compressiediepte en snelheid van reanimeren. Daarom is het van belang om realistisch te trainen op een reanimatiepop.

Artikelen 25-33 van 33

Pagina
per pagina

Artikelen 25-33 van 33

Pagina
per pagina

Reanimatiepop kopen

Een reanimatiepop kopen? Meten is weten. Daarom is het van belang om de uitgevoerde reanimatie door cursisten inzichtelijk te maken. Veel reanimatiepoppen maken het mogelijk om de compressiediepte en snelheid van reanimeren uit te lezen. Houdt hiermee rekening bij de aanschaf van een reanimatie pop. De Laerdal reanimatiepop heeft een QCPR variant die dit mogelijk maakt. Bij deze reanimatiepoppen wordt de software meegeleverd. De resultaten kunnen worden uitgelezen op een computer of (bij Laerdal) op een zogenoemde Simpad. Om zo realistisch mogelijk te reanimeren is een pop waarbij de borstkas realistisch omhoog komt aan te bevelen. Daarnaast zijn er reanimatie oefenpoppen beschikbaar, die een kinlift bevatten.

Baby reanimatiepop verplicht volgens de ERC richtlijnen

Trainen op verschillende situaties is van levensbelang. Naast volwassen reanimatiepoppen bestaat er ook een kind reanimatiepop en een baby reanimatiepop. Gelukkig bestaat het aandeel kinderreanimaties maar uit minder dan 5% van het totaal aantal reanimaties. Het is natuurlijk wel van belang om goed getraind te zijn op alle situaties. Sinds 2017 is in de ERC richtlijnen opgenomen dat instructeurs getraind dienen te worden op  een junior reanimatiepop.

AED Pop kopen?

Of u nu een reanimatiepop baby, een reanimatiepop kind of reanimatiepop volwassene kiest, AED-Partner biedt een volledig assortiment AED poppen aan. Wilt u een reanimatiepop kopen? Denk dan bijvoorbeeld aan een Ambu reanimatiepop. Met de Ambu Man Wireless reanimatiepop kunt u snoerloos reanimeren.

Zoekt u een oefenpop reanimatie en vind u het lastig om een keuze te maken? Geen probleem, wij verzorgen graag een productdemonstratie. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op via +31 (0)499 49 00 16 of info@aedpartner.nl.

  • AED in de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner heeft RAI Amsterdam de juiste AED aangeschaft. Onze gasten kunnen binnen drie minuten een AED tot de beschikking hebben, indien de situatie dit vereist.

    Ryan Tan, RAI Amsterdam