• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

AED trainer

AED trainers lijken qua uiterlijk op de echte AED's. AED trainingsapparaten worden gebruikt voor reanimatietrainingen. Zo worden hulpverleners optimaal voorbereid op een levensbedreigende situatie.

Artikelen 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Trainer AED online bestellen

Op zoek naar een AED trainer? AED-Partner levert van alle bekende merken AED trainers. Als u een trainer AED online wilt bestellen is het belangrijk om te kijken naar de specificaties. Naast het vergelijkbare uiterlijk van de trainers, zijn de specificaties ook gelijk aan de AED’s.

De meeste AED trainers beschikken over een metronoom begeleiding met een duidelijke stem voor extra ondersteuning tijdens de reanimatietraining, waar bijvoorbeeld de Philips AED trainer en Heartsine samaritan Pad 500P trainer over beschikt.

Veelal wordt er een afstandsbediening meegeleverd voor extra gemak tijdens de reanimatietraining. Met de meeste afstandsbedieningen (bijvoorbeeld bij de Defibtech trainer) is het mogelijk om meerdere trainers aan te sturen. Hierdoor kunnen alle protocollen bij cursisten worden gepauzeerd, kunt u de protocollen vooruit spoelen of achteruit spoelen waardoor u makkelijker uitleg kunt geven. AED trainers bevatten meerdere reddingscenario’s, zodat op iedere situatie kan worden getraind.

Goed om te weten is dat de bijgeleverde trainerselektroden herbruikbaar zijn, zodat de kosten ten op zichtte van de echte AED’s een stuk lager uitvallen. Daarnaast dienen de trainingselektroden geen echte schok toe.

Om zo realistisch mogelijk te trainen wordt een AED trainer aangesloten op een reanimatiepop zoals de Ambu defib trainer. Hierdoor wordt het trainen op een circulatiestilstand levensecht. Het gebruik van de AED wordt op deze manier optimaal gesimuleerd. Ideaal is het om te trainen met een AED trainer die gebruik maakt van Realtime CPR feedback. De Realtime CPR feedback geeft aan of de compressiediepte voldoende is en of de snelheid van reanimeren goed gaat. Hierdoor weet de cursist precies hoe succesvol de reanimatie is verlopen.

Defibrillator trainer

Op zoek naar een defibrillator trainer die het beste bij uw trainingsdoeleinden aansluit? AED-Partner levert Schiller Fred Easy trainer, Defibtech Lifeline trainer, Heartsine trainer en meer. Vindt u het lastig een juiste keuze te maken? AED-Partner helpt u graag. Wij verzorgen graag een productdemonstratie. Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)499 49 00 16 of info@aedpartner.nl.

  • AED in de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner heeft RAI Amsterdam de juiste AED aangeschaft. Onze gasten kunnen binnen drie minuten een AED tot de beschikking hebben, indien de situatie dit vereist.

    Ryan Tan, RAI Amsterdam