Physio-Control LIFEPAK CR2 Trainer

De Physio Control Lifepak CR2 Trainer is er voor cursisten. Door middel van een trainings-AED leert u hoe u moet reageren op een gesimuleerde hartstilstand. Met de Physio Control Lifepak is het voor iedereen mogelijk om te oefenen en zich voor te bereiden op een echte reanimatie. Bij een hartstilstand is het van groot belang dat het hart zo snel mogelijk weer op gang komt. Dat betekent dat elke seconde telt.

€ 675,00 € 816,75 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Een AED-trainer werkt in principe hetzelfde als een origineel apparaat, alleen kan een trainingsapparaat geen schok geven. Bovendien kan het meerdere malen gebruikt worden. Op visueel vlak - om verwarring in een noodsituatie te voorkomen - zijn de kleuren van het origineel en de trainer afwijkend.

Meerdere trainingsscenario’s
De Physio Control Lifepak CR2 trainer is uitgerust met twee vooraf ingestelde trainingsscenario’s. Hiermee worden toekomstige hulpverleners getraind om een AED op de juiste manier te gebruiken. Naast de twee standaard ingestelde trainingsopties zijn er nog meer scenario’s mogelijk. Deze opties kunt u eenvoudig aanpassen met behulp van het setup-scherm op de Trainer.

De trainingselektroden, die je vervolgens aanbrengt op de oefenpop, hechten door middel van een kleefmiddel. Hierdoor zijn ze ongeveer 50 keer herbruikbaar op de pop. De elektroden bevatten een sensor die weet wanneer ze op de pop worden gedrukt. Op die manier wordt het ingestelde scenario automatisch vervolgd.

Onderhoud van de trainer
Het is uiterst belangrijk om de instructies goed te volgen. Hierdoor blijft De Physio Lifepak CR2 trainer in goede staat.

Wanneer zijn de trainingselektroden aan vervanging toe?

  • De herbruikbare elektroden kunnen ongeveer 50 keer worden gebruikt
  • Vervang de trainingselektroden als het kleefmiddel is versleten
  • Ook bij uitdroging dienen de elektroden vervangen te worden

Specificaties

ArtikelgroepTrainers
ProductlijnLifepak CR2
MerkPhysio-Control
CategorieTrainer AED's
Medical Device volgens MDRNee
Gewicht3.69

Meer over Physio-Control

Physio-Control behoort wereldwijd tot de top op het gebied van het ontwikkelen, produceren en aanbieden van AED-apparaten. De oorsprong van het bedrijf ligt zo'n 70 jaar geleden toen een jonge arts een manier zocht om plotselinge hartstilstanden tijdens operaties te voorkomen. De opvolger van de manuele defibrillator die hij toen ontwikkelde voor medisch specialisten in ziekenhuizen, voldoet vandaag de dag aan de kwaliteitseisen van zowel de Amerikaanse Zorgautoriteit (FDA) als de Europese MDR. 

Gerelateerde producten

1244
Physio-Control LIFEPAK CR2 elektrode tray trainer incl 1 set
  € 169,00 € 204,49 (incl. btw)
1243
Physio-Control LIFEPAK CR2 trainingselektrode
  € 179,00 € 216,59 (incl. btw)