Cardiac Science Powerheart G5 AED halfautomaat

De Cardiac Science G5 halfautomatische AED is een betrouwbare en robuuste AED. Dankzij de combinatie van gesproken instructies en visuele aanwijzingen op het scherm, biedt deze AED goede begeleiding tijdens een inzet. Deze AED wordt standaard met CPR geleverd (optioneel is zonder CPR).

De Cardiac Science G5 halfautomaat AED is verkrijgbaar in de volgende meertalige varianten: Nederlands/Engels, Nederlands/Frans, Frans/Engels, Duits/Engels en Frans/Duits. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

€ 2.149,00 € 2.342,41 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Cardiac Science Powerheart G5 halfautomaat maakt het verschil in levensreddend reanimeren. De defibrillator geeft volgens auditieve tonen weer hoe snel de borstcompressie uitgevoerd dient te worden. Stemcommando’s ondersteunen de hulpverlener tijdens de reanimatie.

Doordat de AED uitgerust kan worden met een CPR-sensor kan er ook al tijdens een reanimatie directe feedback gegeven over de snelheid en diepte van borstcompressies. Deze twee factoren bepalen voor een groot gedeelte de overlevingskansen van het slachtoffer met een circulatiestilstand. 

Deze AED heeft een uiterst nauwkeurige asystolie detectiedrempel meting. Hierdoor kan aan het meest zwakke hartsignaal nog een schok toegediend worden. De overlevingskans wordt hiermee hoger. Daarnaast kan deze defibrillator een variabel oplopende schok toedienen. Dit houdt in dat de kracht van iedere afgegeven schok krachtiger is. Ieder lichaam heeft een andere weerstand. Doordat de schok van de G5 variabel is, wordt hier slim mee omgegaan.

De betrouwbaarheid van de Cardiac Science Powerheart G5 halfautomaat is enorm. Doordat de AED onder toezicht van het FDA (Food & Drugs Authority) wordt geproduceerd, is de kwaliteitsnorm de hoogst haalbare. 

AED’s worden gelukkig niet zo vaak gebruikt. Als een AED wordt gebruikt is het wel van belang dat hij zijn werk doen. Daarom zijn zelftesten van een defibrillator erg belangrijk. De Cardiac Science G5 test zichzelf op de volgende functionaliteiten:

1. Zelftest aanwezigheid elektroden (dagelijks)
2. Zelftest functionaliteit elektroden (dagelijks)
3. Zelftest condensator frequentie (maandelijks en wekelijks)
4. Zelftest capaciteit batterij (dagelijks)

Hierdoor is dit een van de meest (zo niet de meest) betrouwbare AED’s die verkrijgbaar is. Cardiac Science is de enige AED fabrikant die 4 jaar onvoorwaardelijke garantie geeft op haar batterijen. Dit onderstreept de kwaliteit die Cardiac Science voor ogen heeft.

Deze defibrillator is ook verkrijgbaar in een automatische variant. Het verschil tussen de automatische AED is dat bij de halfautomatische AED de hulpverlener op een knop moet drukken (als de AED dit adviseert). De AED bepaalt dan het juiste moment van schokafgifte en dient vervolgens de schok toe. De automatische AED kan door iedereen bediend worden, in tegenstelling tot de halfautomatische variant, die meer voor de professionele hulpverlener geschikt is.

Het eerste jaar geeft AED-Partner gratis 1 jaar all-in service bij aanschaf van de Powerheart G5 defibrillator. Als je de AED inzet zorgen wij ervoor dat we binnen 6 uur op locatie zijn. Voor nazorg voor jou én de AED.

Meertalige varianten: Nederlands/Engels, Frans/Engels, Nederlands/Frans, Duits/Frans en Duits/Engels

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnPowerheart G5
MerkCardiac Science
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht4.39

Meer over Cardiac Science

Cardiac Science is wereldwijd de #1 op het gebied van AED-apparaten. Cardiac Science AED’s staan bekend als betrouwbaar, robuust en bijzonder gebruiksvriendelijk. Naast AED’s levert Cardiac Science ook diverse accessoires voor de AED zoals draagtassen, muurbeugels, AED-batterijen, kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en trainingselektroden. Extra service: Cardiac Science geeft als enige AED-merk onvoorwaardelijke garantie op de batterij. Met de Cardiac Science AED trainer ben je optimaal voorbereid op een levensreddende situatie.

Gerelateerde producten

0594
Cardiac Science G5 CPR elektroden
  € 239,00 € 260,51 (incl. btw)
0593
Cardiac Science Powerheart G5 batterij
  € 424,00 € 462,16 (incl. btw)
0610
Cardiac Science Powerheart G5 elektroden voor kinderen
  € 116,00 € 126,44 (incl. btw)
0604
Cardiac Science Powerheart G5 elektroden
  € 74,00 € 80,66 (incl. btw)