Cardiac Science Powerheart G5 AED halfautomaat

De Cardiac Science G5 halfautomatische AED is een betrouwbare en robuuste AED. Dankzij de combinatie van gesproken instructies en visuele aanwijzingen op het scherm, biedt deze AED goede begeleiding tijdens een inzet. Deze AED wordt standaard met CPR geleverd (optioneel is zonder CPR).

De Cardiac Science G5 halfautomaat AED is verkrijgbaar in de volgende meertalige varianten: Nederlands/Engels, Nederlands/Frans, Frans/Engels, Duits/Engels en Frans/Duits. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

€ 2.149,00 € 2.342,41 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Cardiac Science Powerheart G5 AED halfautomaat

Deze tweetalige Cardiac Science Powerheart G5 halfautomaat biedt optimale ondersteuning bij een reanimatie en maakt het verschil in levensreddend reanimeren. Deze defibrillator geeft bijvoorbeeld met behulp van geluiden weer hoe snel de hulpverlener de borstcompressies uit moet voeren. Ook geeft de AED gesproken instructies om de hulpverlener tijdens de reanimatie te informeren en ondersteunen.

Deze Powerheart G5 halfautomaat is uitgerust met een CPR-sensor, waardoor de AED de hulpverlener tijdens een reanimatie direct feedback kan geven over de snelheid en diepte van de borstcompressies. Hierdoor kan de hulpverlener de reanimatie zo goed mogelijk uitvoeren, wat de overlevingskans van een slachtoffer met een circulatiestilstand verhoogt.

De Powerheart G5 halfautomatische AED heeft bovendien een uiterst nauwkeurige asystolie detectiedrempel. Hierdoor kan deze Cardiac Science AED zelfs het meest zwakke hartsignaal een schok toedienen. Ook kan de G5 een variabel oplopende schok toedienen. De AED bepaalt hierbij zelf wat de juiste hoeveelheid energie van de schok moet zijn, afhankelijk van de weerstand in het lichaam van het slachtoffer.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de Cardiac Science Powerheart G5 volautomaat.


Zelftesten

Deze defibrillator is FDA-gecertificeerd. Dit houdt in dat de G5 voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt. Om ervoor te zorgen dat de Powerheart G5 halfautomaat in een noodsituatie gebruiksklaar is, voert de AED standaard de volgende zelftesten uit:

 1.  Zelftest aanwezigheid elektroden (dagelijks)
 2.  Zelftest functionaliteit elektroden (dagelijks)
 3. Zelftest condensator frequentie (maandelijks en wekelijks)
 4. Zelftest capaciteit batterij (dagelijks)


Waar te plaatsen?

Door zijn hoge IP-waarde is de Cardiac Science G5 halfautomaat zeer geschikt voor ruimtes waar het meer dan gemiddeld stoffig of vochtig is. Je kunt deze AED dus probleemloos plaatsen in bijvoorbeeld een houtzagerij of zwembad. 


Batterij Powerheart G5

De bijpassende batterij voor deze AED is de oranje Cardiac Science Powerheart G5 batterij. De fabrieksgarantie van deze batterij is 4 jaar. Je kunt deze batterij eenvoudig zelf verwisselen, met behulp van de handleiding die bij de AED geleverd wordt.

Cardiac Science is de enige AED-fabrikant die 4 jaar onvoorwaardelijke garantie geeft op batterijen. Dit onderstreept de kwaliteit die Cardiac Science voor ogen heeft.


Elektroden Powerheart G5

Standaard worden bij deze AED de Cardiac Science Powerheart G5 CPR elektroden geleverd. Deze elektroden hebben een CPR-sensor die tijdens de reanimatie handige reanimatiefeedback geeft over het tempo en de diepte van de borstcompressies. Bij AED-Partner zijn ook de Powerheart G5 elektroden zonder CPR verkrijgbaar.

Om de Powerheart G5 halfautomatische AED ook bij kinderen tot 25 kg of onder de 8 jaar te kunnen inzetten, zijn er speciale kinderelektroden verkrijgbaar. Deze elektroden voor kinderen zijn niet voorzien van de mogelijkheid voor reanimatiefeedback.


Tas of koffer voor de Powerheart G5

Met een tas of koffer speciaal voor de Cardiac Science Powerheart G5 kun je de AED veilig opbergen en vervoeren. Er zijn verschillende tassen en koffers verkrijgbaar, waaronder de Powerheart G5 Premium draagtas, de Powerheart G5 rugtas, de oranje Powerheart G5 draaghoes en de Powerheart G5 draagkoffer. 


Taalvarianten

De Cardiac Science Powerheart G5 AED halfautomaat is beschikbaar in de volgende talencombinaties: Nederlands/Engels, Frans/Engels, Nederlands/Frans, Duits/Frans en Duits/Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


Powerheart G5 AED kopen?

Wanneer je de Cardiac Science Powerheart G5 halfautomaat bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

 • Cardiac Science Powerheart G5 batterij
 • Cardiac Science Powerheart G5 CPR elektroden
 • Tas, hoes of koffer voor de AED
 • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
 • Safe Kiss beademingsmasker
 • AED-sticker groen (15x20cm)
 • All-In serviceovereenkomst (1 jaar) 


1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Cardiac Science Powerheart G5 halfautomaat AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnPowerheart G5
MerkCardiac Science
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht4.39

Meer over Cardiac Science

Cardiac Science is wereldwijd de #1 op het gebied van AED-apparaten. Cardiac Science AED’s staan bekend als betrouwbaar, robuust en bijzonder gebruiksvriendelijk. Naast AED’s levert Cardiac Science ook diverse accessoires voor de AED zoals draagtassen, muurbeugels, AED-batterijen, kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en trainingselektroden. Extra service: Cardiac Science geeft als enige AED-merk onvoorwaardelijke garantie op de batterij. Met de Cardiac Science AED trainer ben je optimaal voorbereid op een levensreddende situatie.

Gerelateerde producten

0594
Cardiac Science G5 CPR elektroden
  € 256,00 € 279,04 (incl. btw)
0593
Cardiac Science Powerheart G5 batterij
  € 450,00 € 490,50 (incl. btw)
0610
Cardiac Science Powerheart G5 elektroden voor kinderen
  € 116,00 € 126,44 (incl. btw)
0604
Cardiac Science Powerheart G5 elektroden
  € 79,00 € 86,11 (incl. btw)