Cardiac Science Powerheart G5 AED volautomaat CPR (NL/FR)

De Cardiac Science G5 volautomatische AED is een betrouwbare en robuuste AED. Dankzij de combinatie van gesproken instructies en visuele aanwijzingen op het scherm, biedt deze AED goede begeleiding tijdens een inzet. Deze AED wordt standaard met CPR geleverd (optioneel is zonder CPR).

De Cardiac Science G5 volautomaat AED is verkrijgbaar in de volgende meertalige varianten: Nederlands/EngelsNederlands/FransFrans/EngelsDuits/Engels en  Frans/Duits. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 2.149,00 € 2.342,41 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Powerheart G5 meet zelfs nog de meest zwakke hartslag. De weerstand van het lichaam en het hartritme wordt geanalyseerd, waardoor de meest efficiënte schok (indien nodig) kan worden afgegeven. Het bereik van levensredding is hierdoor enorm groot. Indien het slachtoffer een pacemaker heeft, wordt dit gedetecteerd. De ruis (die de pacemaker veroorzaakt) wordt eruit gefilterd. Zo ben je zeker van een nauwkeurige afgifte van de schok.

Nadat de schok is toegediend, geeft de Cardiac Science Powerheart G5 automaat door middel van gesproken reanimatie ondersteuning precies aan, in welk ritme je het beste kunt reanimeren. Om je optimaal te ondersteunen wordt de reanimatieondersteuning ook op het LCD-scherm vertoond.

Door de reanimatiefeedback van deze AED weet je of het nodig is om een stevigere (of zachtere) hartmassage toe te dienen. Ook word je bijgestuurd op de snelheid van de reanimatie.

Deze AED kan ook uitgerust worden met een CPR-sensor, waardoor er tijdens een reanimatie directe feedback gegeven wordt over de snelheid en diepte van borstcompressies. Zo word je optimaal begeleid in deze ingrijpende gebeurtenis.

Deze defibrillator is FDA gecertificeerd. Dit houdt in dat de G5 voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt. Dagelijks vinden er automatische zelftesten plaats welke controleren op: de aanwezigheid van de elektroden, functionaliteit van het apparaat en op de restcapaciteit van de batterij. Maandelijks vindt er een automatische zelftest plaats op de condensator. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare AED.

Zijn er veel verschillende nationaliteiten op de locatie van plaatsing? Geen punt. Deze defibrillator is meertalig (2 talen) en hierdoor breed inzetbaar.

Door zijn hoge IP-waarde is de Cardiac Science G5 uitermate geschikt in ruimtes waar het meer dan gemiddeld stoffig of vochtig is. Je kunt deze AED dus probleemloos gebruiken in bijvoorbeeld een houtzagerij of zwembad.

Gelukkig zijn er weinig situaties waarbij een AED ingezet moet worden op een kind. Door het kinderprotocol kan Cardiac Science Powerheart G5 automaat in deze onfortuinlijke situatie toch worden ingezet.

De variabele inzetbaarheid van de schokafgifte, hoge betrouwbaarheid, veelzijdige plaatsingsmogelijkheden en meting van zelfs de meest zwakke hartslag maken deze Cardiac Science Powerheart G5 AED één van de beste apparaten op de markt.

Het eerste jaar ontvang je het gratis all-in contract. Bij inzet is AED-Partner binnen 6 uur op locatie ter plekke. AED-Partner vangt je op en leest de AED uit, middels de USB-aansluiting van het apparaat. Tevens worden de elektroden vervangen.

Meertalige varianten: Nederlands/Engels, Nederlands/Frans, Frans/Engels, Duits/Engels, Frans/Duits en Duits/Frans.

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnPowerheart G5
MerkCardiac Science
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht4.39

Meer over Cardiac Science

Cardiac Science is wereldwijd de #1 op het gebied van AED-apparaten. Cardiac Science AED’s staan bekend als betrouwbaar, robuust en bijzonder gebruiksvriendelijk. Naast AED’s levert Cardiac Science ook diverse accessoires voor de AED zoals draagtassen, muurbeugels, AED-batterijen, kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en trainingselektroden. Extra service: Cardiac Science geeft als enige AED-merk onvoorwaardelijke garantie op de batterij. Met de Cardiac Science AED trainer ben je optimaal voorbereid op een levensreddende situatie.

Gerelateerde producten

0594
Cardiac Science G5 CPR elektroden
  € 256,00 € 279,04 (incl. btw)
0593
Cardiac Science Powerheart G5 batterij
  € 450,00 € 490,50 (incl. btw)
0610
Cardiac Science Powerheart G5 elektroden voor kinderen
  € 116,00 € 126,44 (incl. btw)
0604
Cardiac Science Powerheart G5 elektroden
  € 79,00 € 86,11 (incl. btw)