Defibtech Lifeline AED halfautomaat

Op zoek naar een AED die goed is bestand tegen regen en stof? Dan is de Defibtech Lifeline halfautomaat een goede keuze. Deze AED kan bijvoorbeeld in een houtzagerij worden geplaatst.

Deze AED is verkrijgbaar in de talen Nederlands en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.495,00 € 1.629,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Defibtech Lifeline AED halfautomaat

Deze opvallend gele Defibtech Lifeline halfautomatische AED is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke AED. Deze Lifeline AED is gemakkelijk in gebruik en ondersteunt hulpverleners om mensenlevens te redden. Zo begeleidt een heldere steminstructie de hulpverlener bij het aansluiten van de AED op het slachtoffer. Ook geeft de AED de nodige ondersteuning bij hartmassages door het juiste ritme aan te geven.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de Defibtech Lifeline AED volautomaat.

Zelftesten

Met de betrouwbaarheid van de Defibtech Lifeline halfautomaat is het goed gesteld. De AED test zichzelf op de aanwezigheid van de elektroden, de werking van de condensator en op de capaciteit van de batterij.

Deze AED is onder toezicht van het FDA (Food and Drugs authority) geproduceerd. De FDA stelt wereldwijd de strengste eisen op de productie van medische apparaten. Hierdoor ben je verzekerd van een uiterst betrouwbare defibrillator.

Waar te plaatsen?

Deze Defibtech Lifeline halfautomaat AED heeft een IP-waarde van 54 en is daarmee goed bestand tegen regen en stof. Deze AED kan daardoor bijvoorbeeld in een houtzagerij worden geplaatst.

Batterij Defibtech Lifeline halfautomaat

Bij deze AED hoort de Defibtech Lifeline batterij. Deze batterij heeft een levensduur van maar liefst 7 jaar in standby modus. Naast deze batterij dient er ook een kleine interne 9V Lithium batterij geplaatst te worden. Deze 9V batterij zit in de grote batterij, zorgt voor de uitgebreide zelftesten en heeft een levensduur van 1 jaar.

Elektroden Defibtech Lifeline halfautomaat

Bij deze AED horen de Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen. Deze elektroden hebben een houdbaarheid van 2 jaar en kunnen pre-connected worden gebruikt.

Om deze AED ook bij kinderen tot 25 kg of onder de 8 jaar te kunnen inzetten, is het nodig om losse kinderelektroden voor de Defibtech Lifeline te bestellen.

Bijpassende tas

Met een tas of koffer speciaal voor de Defibtech Lifeline AED kun je de AED veilig opbergen en vervoeren. Je kunt deze AED bijvoorbeeld bewaren in de Defibtech Lifeline originele tas.

Taalvarianten

De Defibtech Lifeline halfautomaat AED is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

Defibtech Lifeline AED kopen?

Wanneer je de Defibtech Lifeline halfautomaat AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Defibtech Lifeline batterij
  • 9V Lithium batterij
  • Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Defibtech Lifeline halfautomaat AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnLifeline AED
MerkDefibtech
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht2.76
Lengte48.5
Breedte31
Hoogte11

Meer over Defibtech

Defibtech is voorloper op het gebied van de ontwikkeling van defibrillatoren. De Defibtech Lifeline voldoet aan de hoogste eisen van professionele hulpverleners, maar is zo ontworpen dat ook hulpverleners zonder medische achtergrond er levens mee kunnen redden.

Gerelateerde producten

0109
Defibtech Lifeline elektroden
  € 66,00 € 71,94 (incl. btw)
0103
Defibtech Lifeline batterij, incl. 9-Volt batterij
  € 299,00 € 325,91 (incl. btw)
0113
Defibtech Lifeline elektroden baby/kind
  € 115,00 € 125,35 (incl. btw)
0100
9 Volts batterij voor Defibtech Lifeline AED
  € 14,95 € 18,09 (incl. btw)