Defibtech Lifeline AED halfautomaat

Op zoek naar een AED die goed is bestand tegen regen en stof? Dan is de Defibtech Lifeline halfautomaat een goede keuze. Deze AED kan bijvoorbeeld in een houtzagerij worden geplaatst.

Deze AED is verkrijgbaar in de talen Nederlands en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.495,00 € 1.629,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Als de Defibtech Lifeline halfautomaat is aangesloten op het slachtoffer, geeft de AED het ritme van hartmassage aan. Ook wordt de hulpverlener met een stem door het proces geleid om de AED aan te sluiten. Dit alles is ingericht om de AED zo snel mogelijk aan te sluiten en alle twijfel bij de hulpverlener weg te nemen. Dit met als uiteindelijke doel om zoveel mogelijk mensenlevens te redden.

Doordat de AED halfautomatisch is, kan er middels een schokknop invloed worden uitgeoefend op het moment waarop de schok wordt afgegeven. Dit is met name geschikt voor de professionele hulpverlener.

Met de betrouwbaarheid van de Defibtech Lifeline halfautomaat is het goed gesteld. De AED test zichzelf op de aanwezigheid van de elektroden, werking van de condensator en op de capaciteit van de batterij. Hierdoor heb je een optimaal werkende AED. Helaas test de AED niet op de werking van de elektroden.

Deze AED is onder toezicht van het FDA geproduceerd. De FDA (Food and Drugs authority) stelt wereldwijd de strengste toezichteisen op de productie van medische apparaten. Hierdoor ben je verzekerd van een uiterst betrouwbare defibrillator.

AED-Partner hecht grote waarde aan de inzetbaarheid van een AED. Zelfs zoveel waarde dat wij een gratis service hebben ontwikkeld waarop je wordt geattendeerd indien de batterij en/of elektroden vervangen moeten worden. Hiermee heeft jouw AED een optimale inzetbaarheidsgarantie.

Taalvarianten: Nederlands en Engels

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnLifeline AED
MerkDefibtech
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht2.76
Lengte48.5
Breedte31
Hoogte11

Meer over Defibtech

Defibtech is voorloper op het gebied van de ontwikkeling van defibrillatoren. De Defibtech Lifeline voldoet aan de hoogste eisen van professionele hulpverleners, maar is zo ontworpen dat ook hulpverleners zonder medische achtergrond er levens mee kunnen redden.

Gerelateerde producten

0109
Defibtech Lifeline elektroden
  € 66,00 € 71,94 (incl. btw)
0103
Defibtech Lifeline batterij, incl. 9-Volt batterij
  € 299,00 € 325,91 (incl. btw)
0113
Defibtech Lifeline elektroden baby/kind
  € 115,00 € 125,35 (incl. btw)
0100
9 Volts batterij voor Defibtech Lifeline AED
  € 14,95 € 18,09 (incl. btw)