• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Defibtech Lifeline elektroden volwassene

€ 66,49 € 61,00

Defibtech Lifeline elektroden volwassene zijn de vervangingselektroden voor de Defibtech Lifeline AED. Deze elektroden zijn dezelfde elektroden die standaard bij de defibrillator worden uitgeleverd.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Functionaliteit

Goed

Elektroden volwassene

Ja
Uitstekend

Elektroden baby-kind

Nee
Gemiddeld

Elektroden met CPR sensor

Nee
Gemiddeld

Pre-connected

Ja
Uitstekend
Sluit

Houdbaarheid

Goed

Houdbaarheid

24 maanden
Goed
Sluit

Defibtech Lifeline elektroden volwassene

Defibtech Lifeline elektroden volwassene zijn voor zowel de halfautomatische als de volautomatische defibrillator geschikt. De elektroden hebben een houdbaarheid van 24 maanden. Bij een levensbedreigende situatie worden de elektroden op het lichaam geplakt. Middels een gel laag hechten de elektroden op het lichaam. Deze gel laag is gebaseerd op een waterbasis. Hierdoor kan de gel laag uitdrogen en daarom is het van belang dat de elektroden tijdig worden vervangen. Hierdoor zorgt u voor een optimale inzetbaarheid van uw AED. De houdbaarheid bedraagt 24 maanden.

AED-Partner vind de inzetbaarheid van uw AED erg belangrijk. Zo belangrijk dat wij u pro-actief op de hoogte houden wanneer uw batterij en elektroden vervangen dienen te worden. Deze service bieden wij gratis aan. Ook als u uw AED niet bij ons heeft aangeschaft. Wordt u nog niet op de hoogte gehouden omdat u de AED niet bij ons heeft aangeschaft en wilt u wel op de hoogte gehouden worden? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen deze zorgen voor u uit handen.

Defibtech Lifeline elektroden volwassene zijn pre-connected. Dit houd in dat de elektroden standaard in de AED zijn geplugged, zodat uw AED in een kritieke situatie direct ingezet kan worden. Na ontvangst van uw nieuwe set elektroden dient u (indien de huidige set elektroden de houdbaarheidsdatum heeft overschreden) direct te vervangen.

Hoe vervang ik de elektroden?

  1. Aan de bovenkant van de AED bevind zich de zwarte elektroden connector. Verwijder de connector en haal de elektroden uit de uitsparing aan de achterzijde van de AED.
  2.  Plaats de nieuwe elektroden in de uitsparing aan de achterkant van de AED, met de stekker naar boven gericht.
  3. Plug de connector in de AED.
Meer informatie
Artikelnummer 0109
Fabrikantcode 03-DDP-100
Merk Defibtech
Serie Lifeline
Gewicht 0.08 kg