Defibtech Lifeline VIEW AED DUAL halfautomaat

De Defibtech Lifeline View Dual volautomaat en halfautomaat zijn tweetalige AED’s. Hierdoor is plaatsing in een internationale omgeving geen probleem. Door het handige display en de gesproken instructies is de bediening erg makkelijk.

Deze halfautomatische AED is verkrijgbaar in de talen Nederlands/Engels, Nederlands/Frans en Frans/Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice


€ 1.795,00 € 1.956,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Defibtech Lifeline View Dual halfautomaat bevat een rode schokknop. Indien de AED op een slachtoffer met hartfalen is aangesloten en een schok adviseert, dient de hulpverlener op de schokknop te drukken. De AED zal het beste moment van schok bepalen en deze afgeven, indien nodig. Bij de volautomatische versie van deze AED hoeft de hulpverlener niet zelf op een schokknop te drukken: de AED zal de schok zelf initiëren.

De Defibtech Lifeline View Dual is ontworpen vanuit gebruikersoogpunt. Defibtech heeft er rekening mee gehouden dat de inzet van een AED vaak een stressvolle situatie is. Door de AED zo gebruiksvriendelijk mogelijk te ontwerpen wordt de hulpverlener zo goed mogelijk begeleidt. Dit doet de Defibtech Dual door de hulpverlener te begeleiden met zowel stemcommando’s als visuele uitingen die op het display worden weergegeven.

De AED is FDA-gecertificeerd. Hierdoor is de AED geproduceerd volgens de strengste eisen. Naast de certificatie wordt de betrouwbaarheid bepaald door zelftesten. Een AED wordt niet dagelijks gebruikt en hierdoor is er minder zicht op de werking van de AED wanneer deze echt nodig is. Dagelijks wordt de aanwezigheid van de elektroden en de capaciteit van de batterij automatisch getest. Helaas test de defibrillator zich niet op de functionaliteit van de elektroden. Wel wordt de condensator maandelijks getest door de zelftesten.

De defibrillator kan op veel locaties worden geplaatst. Doordat de defibrillator tweetalig is, is plaatsing in een internationale omgeving geen enkel probleem. Door op de knop naast het vlaggetje te drukken, kun je eenvoudig omschakelen tussen de talen. Naast de tweetaligheid heeft de Defibtech Lifeline View Dual halfautomaat een hoge IP-waarde. Dit houdt in dat de AED in stoffige ruimtes geplaatst kan worden en ook goed beschermd is tegen regen.

Taalvarianten volautomaat: Nederlands/Engels, Nederlands/Frans en Duits/Engels
Taalvarianten halfautomaat: Nederlands/Engels, Nederlands/Frans en Frans/Engels

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnLifeline VIEW
MerkDefibtech
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht1.89
Lengte30
Breedte26
Hoogte10

Meer over Defibtech

Defibtech is voorloper op het gebied van de ontwikkeling van defibrillatoren. De Defibtech Lifeline voldoet aan de hoogste eisen van professionele hulpverleners, maar is zo ontworpen dat ook hulpverleners zonder medische achtergrond er levens mee kunnen redden.

Gerelateerde producten

0112
Defibtech Lifeline View elektroden
  € 74,00 € 80,66 (incl. btw)
0102
Defibtech Lifeline View batterij
  € 265,00 € 288,85 (incl. btw)
0525
Defibtech Lifeline View elektroden baby/kind
  € 125,00 € 136,25 (incl. btw)