Heartsine Samaritan PAD 350P AED

De Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat is een kleine en simpele AED. Doordat de eenvoudige pictogrammen op de AED oplichten, weet de hulpverlener precies welke stap uitgevoerd moet worden. Dit maakt de kans op een succesvolle reanimatie zo groot mogelijk.

Deze halfautomatische AED is verkrijgbaar in de talen Nederlands en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.289,00 € 1.405,01 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Heartsine Samaritan PAD 350P AED

De Heartsine Samaritan 350P AED staat bekend om zijn opvallend ronde vorm en voorziet de hulpverlener van de juiste ondersteuning. Met duidelijke geluiden geeft de AED de juiste snelheid van de borstcompressies aan, om zo de kans op een succesvolle reanimatie te vergroten.

Naast hulp bij het juiste tempo, geeft de Samaritan PAD 350P AED ook reanimatieinstructies met behulp van pictogrammen. Deze lichten op en ondersteunen de hulpverlener bij de juiste stappen voor een optimale reanimatie.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de Heartsine Samaritan PAD 360P AED.

Zelftesten

Deze AED test zichzelf wekelijks op de capaciteit van de batterij en de aanwezigheid van de elektroden. 

Doordat deze defibrillator onder toezicht van de FDA (American Food and Drug Administration) is geproduceerd, ben je verzekerd van een AED die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet.

Waar te plaatsen?

De Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat heeft een IP-waarde van 56, waarmee deze AED zeer goed beschermd is tegen stof en water.

Elektroden en batterijen voor de Heartsine Samaritan 350P AED

Deze AED wordt standaard geleverd met een PadPak. Deze PadPak bestaat uit zowel elektroden voor volwassenen als een batterij en heeft een houdbaarheid van 4 jaar (in standby modus). Dankzij  de PadPak hoef je voor de Samaritan 350P dus geen losse batterij en losse elektroden te kopen: met de PadPak ben je in één keer voorzien.

Om deze AED ook bij kinderen tot 25 kg of onder de 8 jaar te kunnen inzetten, is het nodig om losse kinderelektroden voor de Samaritan 350P te bestellen.

Bijpassende tas of koffer

Met een tas of koffer speciaal voor de Heartsine Samaritan Pad 350P AED kun je de AED veilig opbergen en vervoeren. Bij AED-Partner is hiervoor de HeartSine Samaritan PAD beschermtas verkrijgbaar.

Taalvarianten

De Heartsine Samaritan 350P AED is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

Heartsine Samaritan 350P AED kopen?

Wanneer je de Heartsine Samaritan 350P AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Heartsine Samaritan PAD 350P/360/500P PadPak adult
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  •  CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Heartsine Samaritan 350P AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnSamaritan PAD 350P
MerkHeartSine
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht2.08
Lengte29
Breedte23
Hoogte14.5

Meer over HeartSine

HeartSine gelooft dat elke AED goed toegankelijk én makkelijk in gebruik moet zijn. Zo kan iedereen – van professional tot toevallige voorbijganger – altijd snel een reanimatie starten. Eén van de bekendste producten van HeartSine is de Heartsine Samaritan Pad. Deze AED is naast scherp geprijsd ook stofvrij, klein, super licht en makkelijk te bedienen. Door het innovatieve PadPak (een combinatie van elektroden en een accu) is deze AED bovendien zeer betrouwbaar en onderhoudsarm. Onderdelen vervangen is hierdoor slechts 1 keer per 4 jaar of na een inzet nodig. Een groot verschil t.o.v. de marktstandaard van 2 jaar!

Gerelateerde producten

0201
Heartsine Samaritan PAD 350P/360/500P PadPak adult
  € 159,00 € 173,31 (incl. btw)
0202
Heartsine Samaritan PAD 350P/360/500P PadPak kind <25kg
  € 179,00 € 195,11 (incl. btw)