Heartsine Samaritan PAD 350P AED

De Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat is een kleine en simpele AED. Doordat de eenvoudige pictogrammen op de AED oplichten, weet de hulpverlener precies welke stap uitgevoerd moet worden. Dit maakt de kans op een succesvolle reanimatie zo groot mogelijk.

Deze halfautomatische AED is verkrijgbaar in de talen Nederlands en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.289,00 € 1.405,01 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Heartsine Samaritan Pad 350P is een halfautomaat. Indien de AED adviseert om een schok af te geven, dient de hulpverlener een knop in te drukken, voordat de daadwerkelijke schok wordt afgeleverd.

De kwaliteit van een reanimatie hangt voor een groot gedeelte samen met de diepte van compressie en snelheid van de borstcompressie. Door de metronoomfunctie wordt de hulpverlener begeleid in de snelheid van de reanimatie. Daarnaast geeft de AED een reanimatie instructie, voor een optimale reanimatie. Helaas wordt de compressiediepte niet gemeten.

Doordat deze defibrillator onder toezicht van de FDA (American Food and Drug Administration) is geproduceerd ben je verzekerd van een AED die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. De FDA bewaakt de productieprocessen, waardoor de AED uiterst betrouwbaar is.

Gelukkig wordt een AED niet dagelijks gebruikt. Hierdoor weet een gebruiker niet of een AED volledig operationeel is. Gelukkig test de Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat zichzelf wekelijks op de capaciteit van de batterij en de aanwezigheid van de elektroden. Helaas test de AED zich niet op de werking van de elektroden of op de condensator.

Standaard wordt er een PadPak meegeleverd. Deze Padpak bevat de elektroden (voor volwassene) en de batterij. Daarnaast zijn er separaat elektroden voor kinderen verkrijgbaar. De houdbaarheid van de PadPak is 4 jaar. Na deze 4 jaar dient de PadPak vervangen te worden.

Doordat de Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat een IP-waarde heeft van 56 is de AED goed beschermd tegen stof en water. IP is een afkorting van ‘Ingress Protection’. Het eerste cijfer staat voor de stofbescherming en het tweede cijfer staat voor waterbescherming. Het maximaal haalbare cijfer van stofbescherming is 6. De Heartsine 350P haalt hier een score van 5. Dit houdt in dat de AED in een zeer stoffige omgeving kan worden geplaatst. Het maximaal haalbare cijfer van waterbescherming is 8. De 350P haalt hier een score van 6, waardoor deze AED zelfs tegen harde waterstralen is beschermd.

Taalvarianten: Nederland en Frans

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnSamaritan PAD 350P
MerkHeartSine
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht2.08
Lengte29
Breedte23
Hoogte14.5

Meer over HeartSine

HeartSine gelooft dat elke AED goed toegankelijk én makkelijk in gebruik moet zijn. Zo kan iedereen – van professional tot toevallige voorbijganger – altijd snel een reanimatie starten. Eén van de bekendste producten van HeartSine is de Heartsine Samaritan Pad. Deze AED is naast scherp geprijsd ook stofvrij, klein, super licht en makkelijk te bedienen. Door het innovatieve PadPak (een combinatie van elektroden en een accu) is deze AED bovendien zeer betrouwbaar en onderhoudsarm. Onderdelen vervangen is hierdoor slechts 1 keer per 4 jaar of na een inzet nodig. Een groot verschil t.o.v. de marktstandaard van 2 jaar!

Gerelateerde producten

0201
Heartsine Samaritan PAD 350P/360/500P PadPak adult
  € 159,00 € 173,31 (incl. btw)
0202
Heartsine Samaritan PAD 350P/360/500P PadPak kind <25kg
  € 179,00 € 195,11 (incl. btw)