Mindray BeneHeart C1A AED halfautomaat

De Mindray Beneheart C1A halfautomaat is een betrouwbare AED die standaard drietalig is: Nederlands, Frans en Engels. Ook is deze AED standaard voorzien van een kindmodus, zodat je de AED i.c.m. met losse kinderelektroden ook voor de reanimatie van kinderen kunt inzetten.

Door de geïntegreerde ResQNavi-technologie is de Mindray Beneheart C1A halfautomatische AED te gebruiken door zowel ervaren als minder ervaren hulpverleners: de instructies worden aangepast op het tempo van de hulpverlener. Deze halfautomaat heeft bovendien een zeer hoge stof- en waterbestendigheid, wat deze AED geschikt maakt voor veel verschillende ruimtes. 


€ 1.195,00 € 1.302,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnBeneheart C1
MerkMindray
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.6
Lengte40
Breedte26
Hoogte16

Meer over Mindray

De AED’s van het Chinese Mindray worden in veel Nederlandse ziekenhuizen gebruikt en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze AED zijn o.a. voorzien van een speciale baby-/kindknop die reanimaties bij jonge kinderen mogelijk maakt. AED’s van Mindray zijn zeer geschikt voor gebruik buiten het ziekenhuis: ze zijn zo ontwikkeld dat ook onervaren hulpverleners vol vertrouwen een effectieve reanimatie uit kunnen voeren bij een plotselinge hart- of circulatiestilstand.

Naast semi-/volledig geautomatiseerde AED's levert Mindray ook overige AED-apparatuur, oplossingen voor AED-beheer op afstand en ondersteunende AED-middelen.


Gerelateerde producten

1719
Mindray BeneHeart C serie elektroden (MR62)
  € 68,00 € 74,12 (incl. btw)
1721
Mindray BeneHeart C-serie batterij
  € 199,00 € 216,91 (incl. btw)
1720
Mindray Kind MR63 elektroden voor C serie, D1, D3, D6
  € 74,00 € 80,66 (incl. btw)