Mindray BeneHeart C1A AED volautomaat

De Mindray Beneheart C1A volautomaat is een betrouwbare AED die standaard meertalig is. Ook heeft deze AED een kindmodus.

Dankzij de ResQNavi-technologie van de Mindray Beneheart C1A volautomaat AED, is deze te gebruiken door ervaren én minder ervaren hulpverleners. Deze volautomaat heeft bovendien een zeer hoge stof- en waterbestendigheid, wat deze AED geschikt maakt voor veel verschillende ruimtes. 


€ 1.195,00 € 1.302,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnBeneheart C1
MerkMindray
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDR III
Gewicht3.6
Lengte40
Breedte26
Hoogte16

Meer over Mindray

De AED’s van het Chinese Mindray worden in veel Nederlandse ziekenhuizen gebruikt en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze AED zijn o.a. voorzien van een speciale baby-/kindknop die reanimaties bij jonge kinderen mogelijk maakt. AED’s van Mindray zijn zeer geschikt voor gebruik buiten het ziekenhuis: ze zijn zo ontwikkeld dat ook onervaren hulpverleners vol vertrouwen een effectieve reanimatie uit kunnen voeren bij een plotselinge hart- of circulatiestilstand.

Naast semi-/volledig geautomatiseerde AED's levert Mindray ook overige AED-apparatuur, oplossingen voor AED-beheer op afstand en ondersteunende AED-middelen.