Mindray BeneHeart C2 AED volautomaat

De Mindray BeneHeart C2 volautomaat AED is onderdeel van de nieuwe Mindray Beneheart C-series en staat bekend om de zeer hoge betrouwbaarheid. Deze volautomatische AED is te gebruiken door zowel ervaren als minder ervaren hulpverleners. Zo is deze AED voorzien van een LED-instructiescherm waarop tijdens de reanimatie visuele weergaven van de instructies te zien zijn.

Bijzonder aan de Beneheart-AED’s van Mindray is de ResQNavi-technologie. Dankzij deze techniek kunnen de snelheid en informatie van de instructies aangepast worden op het tempo van de hulpverlener. Ook kan het (instructie)volume dankzij deze techniek automatisch aangepast worden op eventuele (luide) omgevingsgeluiden. 

€ 1.595,00 € 1.738,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnBeneheart C2
MerkMindray
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDR III
Gewicht3.6
Lengte40
Breedte26
Hoogte16

Meer over Mindray

De AED’s van het Chinese Mindray worden in veel Nederlandse ziekenhuizen gebruikt en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze AED zijn o.a. voorzien van een speciale baby-/kindknop die reanimaties bij jonge kinderen mogelijk maakt. AED’s van Mindray zijn zeer geschikt voor gebruik buiten het ziekenhuis: ze zijn zo ontwikkeld dat ook onervaren hulpverleners vol vertrouwen een effectieve reanimatie uit kunnen voeren bij een plotselinge hart- of circulatiestilstand.

Naast semi-/volledig geautomatiseerde AED's levert Mindray ook overige AED-apparatuur, oplossingen voor AED-beheer op afstand en ondersteunende AED-middelen.


Gerelateerde producten

1719
Mindray BeneHeart C serie elektroden (MR62)
  € 68,00 € 74,12 (incl. btw)
1721
Mindray BeneHeart C-serie batterij
  € 199,00 € 216,91 (incl. btw)
1720
Mindray Kind MR63 elektroden voor C serie, D1, D3, D6
  € 74,00 € 80,66 (incl. btw)