Philips HeartStart FRx AED halfautomaat

De reanimatiebegeleiding en de robuustheid van Philips Heartstart FRx halfautomaat maken dit toestel zeer geschikt voor verschillende doelgroepen. Door de water- en stofdichtheid (IP55) is dit toestel bij alle weersinvloeden inzetbaar. Een ander belangrijk punt ten opzichte van andere AED's is dat er geen aparte kinderelektroden nodig zijn voor kinderen <8 jaar of <25kg. De optionele baby-/kindsleutel maakt het namelijk mogelijk dat de elektroden van de Heartstart FRx voor volwassenen en kinderen te gebruiken zijn.

De Philips Heartstart FRx halfautomaat is verkrijgbaar is de taalvarianten Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Adviesprijs: € 1.745,00 Uw prijs: € 1.595,00 € 1.738,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Philips Heartstart FRx halfautomaat is zeer gebruiksvriendelijk. Je wordt stap voor stap geïnstrueerd door middel van duidelijke, gesproken aanwijzingen. De HeartStart wacht met de volgende instructie tot de vorige is uitgevoerd. Inclusief trainingsvideo!

De HeartStart is daarnaast ook veilig en gebaseerd op uiterst geavanceerde technologie. Via een zeer nauwkeurig algoritme stelt het apparaat vast of een stroomstoot vereist is. Er kan alleen een stroomstoot worden toegediend als het noodzakelijk is. Deze AED is zeer geschikt voor gebruik op openbare buitenlocaties en bijvoorbeeld zwembaden (IP 55, spuitwaterdicht en beschermd tegen stof in het toestel). 

Taalvarianten: Nederland, Frans, Duits en Engels

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnHeartstart FRX
MerkPhilips
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDR I
Gewicht2.28
Lengte27
Breedte24
Hoogte15

Meer over Philips

Met de juiste apparatuur en ondersteuning kan iedereen levens redden. De intelligente AED-apparaten van Philips zijn daarom zowel duidelijk als prettig in gebruik. Zo beschikt elke Philips-AED bijvoorbeeld over een rustige, duidelijke stem die precies uitlegt wat je als hulpverlener moet doen. Met een AED van Philips krijg je hierdoor het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om in een noodsituatie snel en daadkrachtig op te kunnen treden en levens te redden.

Gerelateerde producten

0015
Philips Heartstart FRx elektroden
  € 75,90 € 82,73 (incl. btw)
0012
Philips Heartstart HS1 en FRx batterij
  € 214,50 € 233,81 (incl. btw)
0072
Philips Heartstart FRx AED baby/kind sleutel
  € 130,90 € 142,68 (incl. btw)