Philips HeartStart HS1 AED halfautomaat

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is een van de meest verkochte AED’s ter wereld en kenmerkt zich door de hoge mate van betrouwbaarheid dankzij de uitgebreide zelftesten.

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands, Frans, Duits en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.395,00 € 1.520,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is, zoals de naam al aangeeft, een halfautomatische AED. Dit houdt in dat de hulpverlener tijdens de inzet van de defibrillator de schokknop dient in te drukken. Nadeel hierbij is wel dat de aandacht naar het slachtoffer even verslapt in tegenstelling tot bij volautomatische AED’s.

De betrouwbaarheid van de Philips Heartstart HS1 halfautomaat is ronduit goed te noemen. De AED is onderworpen volgens de reguleringen van de FDA. De FDA is de Amerikaanse toezichthouder op de voedingswaren- en medische branche. Hierdoor ben je verzekerd dat de defibrillator onder de strengst mogelijke voorwaarden is geproduceerd.

Een AED wordt gelukkig zelden gebruikt. Hierdoor zijn zelftesten erg belangrijk. Door deze zelftesten controleert de AED zichzelf op een correcte werking. De Philips HS1 test zichzelf op:

1. Zelftest aanwezigheid elektroden (dagelijks)
2. Zelftest functionaliteit elektroden (dagelijks)
3. Zelftest condensator frequentie (maandelijks)
4. Zelftest capaciteit batterij (dagelijks)

Door deze zelftesten ben je optimaal verzekerd van een goed werkende AED wanneer een kritieke situatie dit vereist.

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is alleen geschikt voor plaatsing in droge, stofvrije ruimtes. Natuurlijk kan dit wel worden afgevangen met de plaatsing van deze AED in een goede AED-kast.

Door de gesproken instructie tijdens de reanimatie loodst de defibrillator de hulpverlener door de reanimatie. Ook heeft de defibrillator een metronoomfunctie. De metronoomfunctie geeft de gewenste snelheid van borstcompressies weer, door middel van een auditieve toon.

De AED wordt klaar voor gebruik geleverd en is perfect voor plaatsing binnenshuis of voor plaatsing in kantoorgebouwen. AED-Partner biedt het eerste jaar gratis service onderhoud aan op de Philips HS1. Wanneer de AED wordt ingezet komen wij gratis binnen 6 uur ter plaatse voor nazorg voor jou én de AED.

Taalvarianten: Nederlands, Frans, Duits en Engels

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnHeartstart HS1
MerkPhilips
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht2.48
Lengte26.5
Breedte23.5
Hoogte14.5

Meer over Philips

Met de juiste apparatuur en ondersteuning kan iedereen levens redden. De intelligente AED-apparaten van Philips zijn daarom zowel duidelijk als prettig in gebruik. Zo beschikt elke Philips-AED bijvoorbeeld over een rustige, duidelijke stem die precies uitlegt wat je als hulpverlener moet doen. Met een AED van Philips krijg je hierdoor het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om in een noodsituatie snel en daadkrachtig op te kunnen treden en levens te redden.

Gerelateerde producten

0012
Philips Heartstart HS1 en FRx batterij
  € 214,50 € 233,81 (incl. btw)
1144
VOORDEELSET: Philips HS1 Elektroden en batterij
Adviesprijs: € 280,83 Uw prijs: € 259,77 € 283,15 (incl. btw)
1816
Philips Heartstart HS1 elektroden
  € 89,10 € 97,12 (incl. btw)
1817
Philips Heartstart HS1 elektroden baby/kind
  € 130,90 € 142,68 (incl. btw)