Philips HeartStart HS1 AED halfautomaat

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat kenmerkt zich door de relatief lage aanschafprijs en een hoge betrouwbaarheid.

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is verkrijgbaar is de taalvarianten Nederlands, Frans, Duits en Engels.

€ 1.275,00 € 1.389,75 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .
Productinformatie

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is, zoals de naam al aangeeft, een halfautomatische AED. Dit houdt in dat de hulpverlener tijdens de inzet van de defibrillator de schokknop dient in te drukken. Nadeel hierbij is wel dat de aandacht naar het slachtoffer even verslapt in tegenstelling tot bij volautomatische AED’s.

De betrouwbaarheid van de Philips Heartstart HS1 halfautomaat is ronduit goed te noemen. De AED is onderworpen volgens de reguleringen van de FDA. De FDA is de Amerikaanse toezichthouder op de voedingswaren- en medische branche. Hierdoor ben je verzekerd dat de defibrillator onder de strengst mogelijke voorwaarden is geproduceerd.

Een AED wordt gelukkig zelden gebruikt. Hierdoor zijn zelftesten erg belangrijk. Door deze zelftesten controleert de AED zichzelf op een correcte werking. De Philips HS1 test zichzelf op:

1. Zelftest aanwezigheid elektroden (dagelijks)
2. Zelftest functionaliteit elektroden (dagelijks)
3. Zelftest condensator frequentie (maandelijks)
4. Zelftest capaciteit batterij (dagelijks)

Door deze zelftesten ben je optimaal verzekerd van een goed werkende AED wanneer een kritieke situatie dit vereist.

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is alleen geschikt voor plaatsing in droge, stofvrije ruimtes. Natuurlijk kan dit wel worden afgevangen met de plaatsing van deze AED in een goede AED-kast.

Door de gesproken instructie tijdens de reanimatie loodst de defibrillator de hulpverlener door de reanimatie. Ook heeft de defibrillator een metronoomfunctie. De metronoomfunctie geeft de gewenste snelheid van borstcompressies weer, door middel van een auditieve toon.

De AED wordt klaar voor gebruik geleverd en is perfect voor plaatsing binnenshuis of voor plaatsing in kantoorgebouwen. AED-Partner biedt het eerste jaar gratis service onderhoud aan op de Philips HS1. Wanneer de AED wordt ingezet komen wij gratis binnen 6 uur ter plaatse voor nazorg voor jou én de AED.

Taalvarianten: Nederlands, Frans, Duits en Engels

Specificaties
ArtikelgroepAED's
ProductlijnHeartstart HS1
MerkPH
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDR I
Gewicht2.48
Lengte26.5
Breedte23.5
Hoogte14.5
Meer over Philips

Met de juiste apparatuur en ondersteuning kan iedereen levens redden. De intelligente AED-apparaten van Philips zijn daarom zowel duidelijk als prettig in gebruik. Zo beschikt elke Philips-AED bijvoorbeeld over een rustige, duidelijke stem die precies uitlegt wat je als hulpverlener moet doen. Met een AED van Philips krijg je hierdoor het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om in een noodsituatie snel en daadkrachtig op te kunnen treden en levens te redden.

Gerelateerde producten

0013
Philips Heartstart HS1 AED elektroden voor volwassenen
  € 81,00 € 88,29 (incl. btw)
0012
Philips Heartstart Batterij voor HS1 en FRx AED
  € 195,00 € 212,55 (incl. btw)
0017
Philips Heartstart HS1 AED elektroden baby/kind
  € 119,00 € 129,71 (incl. btw)
1144
Philips HeartStart elektroden en accuvoordeelpakket
  € 249,00 € 271,41 (incl. btw)