Philips HeartStart HS1 AED halfautomaat

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is een van de meest verkochte AED’s ter wereld en kenmerkt zich door de hoge mate van betrouwbaarheid dankzij de uitgebreide zelftesten.

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands, Frans, Duits en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


Adviesprijs: € 1.395,00 Uw prijs: € 1.195,00 € 1.302,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Philips HeartStart HS1 AED halfautomaat

In een noodsituatie activeer je de Philips HeartStart HS1 AED gemakkelijk door aan de hendel op de buitenkant van de AED te trekken. Een groen knipperend lampje geeft hierna aan dat de AED klaar is voor gebruik. Met gesproken instructies ondersteunt de AED vervolgens de hulpverlener bij de reanimatie en het gebruik van de AED.

De HeartStart HS1 AED is ook voorzien van een handige metronoomfunctie: met geluiden geeft de AED de gewenste snelheid van de borstcompressies weer.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken.

Zelftesten

Deze defibrillator is FDA-gecertificeerd. Dit houdt in dat de HeartStart HS1 voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt. Om ervoor te zorgen dat de Philips HeartStart HS1 halfautomaat in een noodsituatie gebruiksklaar is, voert de AED standaard de volgende zelftesten uit:

 1. Zelftest aanwezigheid elektroden (dagelijks)
 2. Zelftest functionaliteit elektroden (dagelijks)
 3. Zelftest condensator frequentie (maandelijks)
 4. Zelftest capaciteit batterij (dagelijks) 

Waar te plaatsen?

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is geschikt voor plaatsing in droge, stofvrije ruimtes, zoals binnenshuis of in kantoorgebouwen.

Batterij voor de Heartstart HS1 halfautomaat

Deze AED wordt klaar voor gebruik geleverd, inclusief de Philips Heartstart HS1 batterij. Deze batterij heeft een verwachte levensduur van 4 jaar. 

Elektroden voor de Heartstart HS1 halfautomaat

Deze AED wordt geleverd inclusief Philips Heartstart HS1 elektroden. Deze elektroden zitten verpakt in een plastic cassette en zijn daardoor goed beschermd tot een eventuele inzet.

Om deze AED ook bij kinderen tot 25 kg of onder de 8 jaar te kunnen inzetten, is het nodig om losse kinderelektroden voor de Heartstart te bestellen. Ook de kinderelektroden van de Heartstart zitten in een beschermende plastic cassette.

Bijpassende tas of koffer

Met een tas of koffer speciaal voor de Philips Heartstart HS1 kun je de AED veilig opbergen en vervoeren. Bij AED-Partner zijn hiervoor een rode smalle draagtas, een rode extra brede draagtas en een groene AED-beschermtas verkrijgbaar.

Taalvarianten

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is verkrijgbaar in de volgende talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice 

Philips Heartstart HS1 AED kopen?

Wanneer je de Philips Heartstart HS1 AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

 •  Philips Heartstart HS1 batterij
 • Philips Heartstart HS1 elektroden
 • Tas, hoes of koffer voor de AED
 • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
 • Safe Kiss beademingsmasker
 • AED-sticker groen (15x20cm)
 • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Philips Heartstart HS1 AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnHeartstart HS1
MerkPhilips
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht2.48
Lengte26.5
Breedte23.5
Hoogte14.5

Meer over Philips

Met de juiste apparatuur en ondersteuning kan iedereen levens redden. De intelligente AED-apparaten van Philips zijn daarom zowel duidelijk als prettig in gebruik. Zo beschikt elke Philips-AED bijvoorbeeld over een rustige, duidelijke stem die precies uitlegt wat je als hulpverlener moet doen. Met een AED van Philips krijg je hierdoor het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om in een noodsituatie snel en daadkrachtig op te kunnen treden en levens te redden.

Gerelateerde producten

0012
Philips Heartstart HS1 en FRx batterij
  € 214,50 € 233,81 (incl. btw)
1144
VOORDEELSET: Philips HS1 Elektroden en batterij
Adviesprijs: € 280,83 Uw prijs: € 259,77 € 283,15 (incl. btw)
1816
Philips Heartstart HS1 elektroden
  € 89,10 € 97,12 (incl. btw)
1817
Philips Heartstart HS1 elektroden baby/kind
  € 130,90 € 142,68 (incl. btw)