• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene

€ 70,85 € 65,00

De Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene zijn de vervangingselektroden voor de Philips HS1 AED. Deze elektroden worden ook standaard bij de defibrillator uitgeleverd.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Functionaliteit

Goed

Elektroden volwassene

Ja
Uitstekend

Elektroden baby-kind

Nee
Gemiddeld

Elektroden met CPR sensor

Nee
Gemiddeld

Pre-connected

Ja
Uitstekend
Sluit

Houdbaarheid

Goed

Houdbaarheid

24 maanden
Goed
Sluit

Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene

De houdbaarheid van de Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene bedraagt 24 maanden. Zorg voor tijdige vervanging van de elektroden, zodat de AED inzetbaar is wanneer nodig. De elektroden bevatten een gel laag op basis van water. Na verloop van tijd droogt deze gel laag uit. Hierdoor kunnen de elektroden niet meer op het lichaam van het slachtoffer met een circulatiestilstand geplakt worden. Als gevolg hiervan kan de AED geen schok aan het slachtoffer toedienen. De houdbaarheidsdatum van de elektroden vindt u aan de voorkant van de verpakking van de elektroden.

AED-Partner vind de inzetbaarheid van de AED van uiterst belang. Hierdoor worden immers levens gered. Daarom heeft AED-Partner een gratis service in het leven geroepen. Indien de houdbaarheid van de elektroden dreigt te verlopen, houden we u op de hoogte. Hierdoor nemen we de zorgen voor het onderhoud van uw AED een stukje uit handen. Deze gratis service bieden we zelfs aan klanten die de AED niet bij AED-Partner hebben aangeschaft. Wilt u hiervan gebruik maken en heeft u de defibrillator niet bij ons aangeschaft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De Philips Heartstart HS1 elektroden volwassene zijn pre-connected. Dit houd in dat de elektroden al gereed zijn bij aanschaf van de AED. Hierdoor is de defibrillator direct inzetbaar bij een noodgeval.

Hoe vervang ik de elektroden van mijn AED?

  1. De elektroden bevinden zich in een cassette. Door aan de hendel te trekken van de cassette, verwijdert u deze van de AED.
  2. Plaats de cassette aan de onderkant van de uitsparing voor de cassette in de AED en druk de bovenkant van de cassette met behulp van de hendel naar beneden.
  3. De AED zal nu een zelftest uitvoeren. Volg het stemcommando op.
Meer informatie
Artikelnummer 0013
Fabrikantcode M5071A
Merk Philips
Serie Heartstart
Gewicht 0.22 kg