Physio-Control LIFEPAK 1000 AED halfautomaat

Physio-Control LIFEPAK 1000 halfautomaat is voorzien van een groot scherm. Het toestel is de vervanger van de LIFEPAK 500 die niet meer wordt geproduceerd.

Deze halfautomatische AED is verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice. Optioneel zijn een ECG-weergave en een LCD-scherm.

€ 2.995,00 € 3.264,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Physio-Control LIFEPAK 1000 AED halfautomaat

De Physio-Control LIFEPAK 1000 is opvallend geel en is geschikt voor zowel ongetrainde hulpverleners als zorgprofessionals. De AED kan in nood geactiveerd worden door op de aanknop te drukken, waarna de AED de hulpverlener ondersteunt met zowel gesproken als visuele instructies.

De LIFEPAK 1000 halfautomaat is voorzien van pacemakerdetectie en heeft tevens een asystolie detectiedrempel van 80 µV. Dit laatste betekent dat deze AED ook heel zwakke hartritmes kan meten.

Deze AED is (optioneel) voorzien van een LCD-scherm, waarop o.a. het aantal schokken en de tijdsduur van de reanimatie zichtbaar zijn. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice. Een andere optie bij deze Physio-Controle LIFEPAK 1000 AED is de ECG-weergave. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. De schok die deze AED van Physio-Control afgeeft, heeft een oplopend energieniveau van 150 J tot 360 J. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de Physio-Control LIFEPAK 1000 volautomaat.

Waar te plaatsen?

Deze AED heeft een IP-waarde van 55 en is daarmee stof- en waterdicht. Je kunt deze AED hierdoor vrijwel in alle omgevingen gebruiken. 

Batterij voor de Physio-Control LIFEPAK 1000 AED

Bij deze AED hoort de Physio-Control LIFEPAK 1000 batterij. Deze batterij heeft een verwachte levensduur van ongeveer 5 jaar.

Elektroden voor de Physio-Control LIFEPAK 1000 AED

De bijpassende elektroden voor de LIFEPAK 10000 AED halfautomaat zijn de Physio-Control Quick Combo elektroden. Deze elektroden worden standaard geleverd bij de AED.

Om de Physio-Control LIFEPAK 1000 AED bij kinderen lichter dan 25 kg of jonger dan 8 jaar te gebruiken, is het nodig om losse kinderelektroden te bestellen. 

Bijpassende tas of koffer

Om deze AED te beschermen tijdens opslag of vervoer is het raadzaam om de AED op te bergen in een tas of koffer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de waterdichte Physio-Control harde koffer of een draagtas met draagriem

Taalvarianten

Deze AED is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

Physio-Control LIFEPAK 1000 AED kopen?

Wanneer je de Physio-Control LIFEPAK 1000 AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Physio-Control LIFEPAK 1000 batterij
  • Physio-Control Quick Combo elektroden
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Physio-Control LIFEPAK 1000 AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnLifepak 1000
MerkPhysio-Control
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB

Meer over Physio-Control

Physio-Control behoort wereldwijd tot de top op het gebied van het ontwikkelen, produceren en aanbieden van AED-apparaten. De oorsprong van het bedrijf ligt zo'n 70 jaar geleden toen een jonge arts een manier zocht om plotselinge hartstilstanden tijdens operaties te voorkomen. De opvolger van de manuele defibrillator die hij toen ontwikkelde voor medisch specialisten in ziekenhuizen, voldoet vandaag de dag aan de kwaliteitseisen van zowel de Amerikaanse Zorgautoriteit (FDA) als de Europese MDR. 

Gerelateerde producten

0163
Physio-Control Quick Combo elektroden
  € 49,00 € 53,41 (incl. btw)
0166
Physio-Control LIFEPAK 1000 batterij
  € 379,00 € 413,11 (incl. btw)
9927
Physio-Control CRPlus elektroden voor kinderen
  € 149,00 € 162,41 (incl. btw)