Physio-Control LIFEPAK CR2 AED halfautomaat

De Physio-Control LIFEPAK CR2 AED is een zeer gebruiksvriendelijke halfautomatische AED met duidelijke instructie afbeeldingen. Hierdoor is deze AED geschikt voor ervaren hulpverleners en ongetrainde gebruikers.

De LIFEPAK CR2 AED’s van Physio-Control zijn bovendien de enige AED’s die het mogelijk maken om tijdens borstcompressies automatisch de ECG-scan te laten maken. Zo hoef je de hartmassage niet te onderbreken om het hartritme te laten analyseren door de AED.

Voor het gebruik van de Physio-Control LIFEPAK CR2 bij een kind heb je geen losse kinderelektroden nodig. Bovendien is deze AED door de hoge IP-waarde geschikt voor vrijwel alle ruimtes. 


€ 2.295,00 € 2.501,55 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Physio-Control LIFEPAK CR2 AED halfautomaat

De Physio-Control LIFEPAK CR2 is de enige witte AED op de markt. Deze AED is bovendien uniek in zijn soort, omdat het de enige AED is die een ECG-scan kan maken terwijl de hulpverlener borstcompressies uitvoert. Hierdoor kan de bloedcirculatie constant gestimuleerd worden, wat de kans op een succesvolle reanimatie vergroot. 

Tijdens een inzet ondersteunt de Physio-Control CR2 de hulpverlener met gesproken instructies en duidelijke afbeeldingen. Ook geeft de AED dankzij de ingebouwde metronoomfunctie met geluiden het juiste ritme van borstcompressies aan. En gebruik je deze AED in een luidruchtige omgeving? Dan past de AED automatisch het volume aan, zodat de instructies goed hoorbaar zijn.

Deze AED van Physio-Control is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de Physio-Control LIFEPAK CR2 volautomaat.

Keuze uit 3G of wifi

De CR2 AED is voorzien van de nieuwste technologie en heeft onder meer ook een 3G/wifi-functie. Is de batterij bijvoorbeeld bijna leeg? Dan ontvang je hier direct melding van. Zo kun je er altijd voor zorgen dat de AED gebruiksklaar is. Ook maakt de ingebouwde 3G/wifi-functie het mogelijk om tijdens en na een inzet belangrijke informatie zoals ECG-gegevens door te sturen naar hulpdiensten.

Waar te plaatsen?

Deze CR2 AED heeft een IP-waarde van 55, wat betekent dat deze AED zeer stof- en waterdicht is. Je kunt deze AED daardoor op vrijwel alle plekken plaatsen, ook in stoffige werkplaatsen of vochtige omgevingen zoals een sauna.

Batterij voor de Physio-Control LIFEPAK CR2 halfautomaat

De bijpassende batterij voor deze AED is de Physio-Control LIFEPAK CR2 batterij. Deze batterij heeft in standby modus een levensduur van 4 jaar.

Elektroden voor de Physio-Control LIFEPAK CR2 halfautomaat

Bij de LIFEPAK CR2 horen de Physio-Control Lifepak CR2 elektroden. Deze pre-connected elektroden zijn voorzien van pacemakerdetectie en hebben een houdbaarheid van 4 jaar.

Voor het gebruik van de Physio-Control LIFEPAK CR2 bij kinderen tot 25kg of 8 jaar heb je geen losse kinderelektroden nodig. Deze AED is namelijk voorzien van een speciale kindknop, waarmee je de AED in kindmodus kunt zetten.

Bijpassende tas of koffer

Om deze AED te beschermen tijdens opslag of vervoer is het raadzaam om de AED op te bergen in een tas, zoals de Physio-Control LIFEPAK CR2 draagtas.

Taalvarianten

Deze AED is beschikbaar in de volgende talen(combinaties): Nederlands (wifi), Nederlands (3G), Nederlands (USB), Nederlands/Engels (wifi), Nederlands/Engels (3G), Frans (wifi), Nederlands/Frans (wifi) en Frans (USB).  Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

 Physio-Control LIFEPAK CR2 AED kopen?

Wanneer je de Physio-Control LIFEPAK CR2 AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Physio-Control LIFEPAK CR2 batterij
  • Physio-Control Lifepak CR2 elektroden
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Physio-Control LIFEPAK CR2 AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website.

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnLifepak CR2
MerkPhysio-Control
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.47
Lengte34
Breedte31
Hoogte20

Meer over Physio-Control

Physio-Control behoort wereldwijd tot de top op het gebied van het ontwikkelen, produceren en aanbieden van AED-apparaten. De oorsprong van het bedrijf ligt zo'n 70 jaar geleden toen een jonge arts een manier zocht om plotselinge hartstilstanden tijdens operaties te voorkomen. De opvolger van de manuele defibrillator die hij toen ontwikkelde voor medisch specialisten in ziekenhuizen, voldoet vandaag de dag aan de kwaliteitseisen van zowel de Amerikaanse Zorgautoriteit (FDA) als de Europese MDR. 

Gerelateerde producten

1192
Physio-Control Lifepak CR2 elektroden
  € 149,00 € 162,41 (incl. btw)
1193
Physio-Control LIFEPAK CR2 batterij
  € 349,00 € 380,41 (incl. btw)