Schiller Fred Easy Port AED halfautomaat

De Fred Easy Port van Schiller is de lichtste en kleinste AED ter wereld en past in vrijwel elke (dokters)tas of jaszak. Deze AED is dan ook bijzonder geschikt voor hulpverleners die te allen tijde een AED voor handen willen hebben. Vandaar de naam Easy Port, oftewel: gemakkelijk mee te nemen. 

Deze halfautomatische AED van Schiller is voorzien van een scherm met tekstuele reanimatieaanwijzingen. De bediening van deze Schiller Fred Easy Port AED halfautomaat is eenvoudig, waarbij je ook door gesproken instructies wordt begeleid. Doordat het scherm ook een ECG-weergave heeft, is deze AED van Schiller met name geschikt voor gebruik door professionele hulpverleners zoals getrainde AED-gebruikers, artsen en paramedici.


€ 2.145,29 € 2.338,37 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnFred Easy Port
MerkSchiller
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB

Meer over Schiller

Schiller is een van de leiders in het ontwikkelen en fabriceren van medische apparaten. Schiller heeft jarenlange ervaring met diagnostische apparatuur, bewakingsapparatuur en noodgeneesmiddelen en ontwikkelde een aantal van de meest innovatieve en betrouwbare apparaten ter wereld.

Gerelateerde producten

0125
Schiller Fred Easy Port elektroden
  € 65,00 € 70,85 (incl. btw)
0124
Schiller Fred Easy Port batterij
  € 178,18 € 194,22 (incl. btw)
0120
Schiller Fred Easy elektroden voor kinderen
  € 78,56 € 85,63 (incl. btw)