Schiller Fred Easy Port AED halfautomaat

De Fred Easy Port van Schiller is de lichtste en kleinste AED ter wereld en past in vrijwel elke (dokters)tas of jaszak. Deze AED is dan ook bijzonder geschikt voor hulpverleners die te allen tijde een AED voor handen willen hebben. Vandaar de naam Easy Port, oftewel: gemakkelijk mee te nemen. 

€ 2.145,29 € 2.338,37 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Schiller Fred Easy Port AED halfautomaat

Deze halfautomatische AED van Schiller is voorzien van een scherm met tekstuele reanimatieaanwijzingen. De AED is gemakkelijk te bedienen en begeleidt de hulpverlener met gesproken instructies. Doordat het scherm ook een ECG-weergave heeft, is deze AED van Schiller met name geschikt voor gebruik door professionele hulpverleners zoals getrainde AED-gebruikers, artsen en paramedici.

Waar te plaatsen?

Deze AED is goed bestand tegen stof en spatwater (IP-waarde 54) en kan daardoor ook buiten bewaard of gebruikt worden. Dankzij het kleine formaat is deze AED zeer geschikt voor mobiele artsen, hulpverleners en professionals.

Batterij voor de Fred Easy Port AED halfautomaat

Deze AED werkt op de Schiller Fred Easy Port batterij. Deze batterij heeft een verwachte levensduur van 5 jaar.

Elektroden voor de Fred Easy Port AED halfautomaat

De bijpassende elektroden voor deze AED zijn de Schiller Fred Easy Port elektroden. Deze elektroden zijn geschikt voor gebruik bij volwassenen.

Taalvarianten

De Fred Easy Port halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands, Frans en Engels. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

Fred Easy Port kopen?

Wanneer je de Schiller Fred Easy Port AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Schiller Fred Easy Port batterij
  • Schiller Fred Easy Port elektroden
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een serviceservicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Schiller Fred Easy Port krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnFred Easy Port
MerkSchiller
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB

Meer over Schiller

Schiller is een van de leiders in het ontwikkelen en fabriceren van medische apparaten. Schiller heeft jarenlange ervaring met diagnostische apparatuur, bewakingsapparatuur en noodgeneesmiddelen en ontwikkelde een aantal van de meest innovatieve en betrouwbare apparaten ter wereld.

Gerelateerde producten

0125
Schiller Fred Easy Port elektroden
  € 65,00 € 70,85 (incl. btw)
0124
Schiller Fred Easy Port batterij
  € 178,18 € 194,22 (incl. btw)
0120
Schiller Fred Easy elektroden voor kinderen
  € 78,56 € 85,63 (incl. btw)