• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Zoll AED 3 aanbieding

  • Gratis Rotaid Swift binnenkast t.w.v. € 179,00

    Bij aankoop van een ZOLL AED 3
    Gratis Rotaid Swift binnenkast t.w.v. € 179,00

Deze actie is helaas afgelopen.

Plaats de ZOLL AED 3 in de Rotaid Swift binnenkast voor een optimale herkenbaarheid, bescherming, de beste toegankelijkheid!

Bestel ZOLL AED 3 automaat direct Bestel ZOLL AED 3 halfautomaat direct

ZOLL AED 3 - de nieuwste generatie AED

ZOLL AED 3 biedt de beste reanimatie ondersteuning. Tijdens een defibrillatie wordt, door middel van meting, aangegeven of de juiste snelheid en diepte van reanimatie wordt toegepast. De kwaliteit van reanimatie is allesbepalend voor het redden van een mensenleven.
De bereikbaarheid van een AED is erg belangrijk voor het snel en adequaat reageren van de hulpverlener. Een AED vergroot de overlevingskansen met 80%. Iedere minuut dat de AED nog niet kan worden gebruikt bij een slachtoffer, zorgt voor een afname van 10% in de overlevingskansen.

Daarom is het belangrijk dat de hulpverlener de AED goed kan vinden. De Rotaid Swift binnenkast heeft een uniforme herkenbaarheid (Ilcor logo en kleurstelling) voor een optimale herkenbaarheid. Daarnaast beschermt de Rotaid Swift binnenkast optimaal tegen stof en water. Door het unieke draaimechanisme van de kast, is de kast in letterlijk een handomdraai open. Hierdoor is de Zoll AED 3 zo snel mogelijk bij het slachtoffer.

Bestel nu de ZOLL AED 3 automaat of halfautomaat met GRATIS Rotaid Swift binnenkast t.w.v. € 179,00.

Bestel ZOLL AED 3 automaat direct Bestel ZOLL AED 3 halfautomaat direct