ZOLL AED 3 volautomaat

De ZOLL AED 3 volautomaat is uitgerust met 'Real CPR Help'-technologie. Met behulp van de sensor in de pads 'meet' de AED elke borstcompressie. Door middel van instructies en het intuïtieve dashboard waarop in getallen de diepte en de frequentie van elke compressie wordt weergegeven. De ZOLL AED 3 volautomaat is MDR-gecertificeerd.

De ZOLL AED 3 volautomaat is verkrijgbaar in drie taalvarianten: Nederlands, Engels en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 2.149,00 € 2.342,41 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Zoll AED 3 automaat bevat sensors in de elektroden waardoor de snelheid en diepte van borstcompressies tijdens een reanimatie worden gemeten. Dit zijn de 2 belangrijkste punten voor een succesvolle reanimatie. De AED 3 helpt de hulpverlener door bij te sturen op de aanbevolen diepte en snelheid van de borstcompressies. Dit wordt bereikt middels stemcommando’s en een reactieve balk op het scherm van de AED.

Door een druk op de knop kan er geschakeld worden tussen het reanimatieprotocol voor volwassenen en kinderen. Hierdoor is de AED 3 uitermate geschikt voor plaatsing op scholen en kinderdagverblijven.

De defibrillator geeft volautomatisch een schok af wanneer dit nodig is. Door deze functionaliteit kan de volledige aandacht van de hulpverlener uitgaan naar het slachtoffer.

De ZOLL AED 3 volautomaat voldoet aan de strenge eisen van de Verordening Medische Hulpmiddelen (MDR). ZOLL is hiermee een van de eerste fabrikanten die een CE-certificering heeft verkregen volgens de MDR.

Een AED wordt zelden gebruikt en het is van enorm belang dat de AED werkt wanneer een kritieke situatie zich aanreikt. De betrouwbaarheid van een AED hangt daarom samen met de zelftesten. In het meest optimale geval test een AED zich dagelijks. Zoll heeft er bij de AED 3 voor gekozen om de batterij (die de zelftesten uitvoert) enigszins te sparen voor levensbedreigende situaties en de duur van de batterijen te sparen. Het voordeel dat hiermee wordt gewonnen is dat de onderhoudskosten hiermee lager uitvallen. De defibrillator test zich wekelijks op de volgende onderdelen:

  • Zelftest aanwezigheid elektroden
  • Zelftest condensator frequentie
  • Zelftest capaciteit batterij

De Zoll AED 3 automaat test helaas niet op de functionaliteit van de elektroden. Gelukkig neemt AED-Partner deze service deels over. Bij aanschaf van de AED houden wij je proactief op de hoogte wanneer de batterij en elektroden vervangen dienen te worden. Daarnaast krijg je het eerste jaar gratis All-in onderhoud. Is de ingezet op een slachtoffer? Dan zijn we binnen 6 uur bij je op locatie. Voor nazorg voor jou én de AED.

Taalvarianten: Nederlands, Engels en Frans 

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnAED 3
MerkZoll
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.83
Lengte32
Breedte30
Hoogte23

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

1137
ZOLL AED 3 batterij
  € 182,00 € 198,38 (incl. btw)
1138
Zoll AED 3 CPR uni-padz elektroden
  € 230,00 € 250,70 (incl. btw)