ZOLL AED 3 halfautomaat

De ZOLL AED 3 halfautomaat is een gebruiksvriendelijke AED. Door de CPR uni-padz wordt de snelheid en de diepte van de borstcompressies gemeten en de hulpverlener wordt gecoacht tijdens de reanimatie waardoor de overlevingskans stijgt. Ook beschikt de AED over een LCD-kleurenscherm en gesproken instructies. De ZOLL AED 3 halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

€ 1.974,00 € 2.151,66 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

Doordat de Zoll AED 3 bijstuurt (indien nodig) op snelheid en diepte van de borstcompressies, neemt de overlevingskans van het slachtoffer van een circulatiestilstand enorm toe. De kwaliteit van reanimeren bepaald voor een groot gedeelte de overlevingskans.

De defibrillator heeft een IP-waarde van 55. Deze waarde geeft aan hoe goed de AED bestand is tegen stof en water. De AED 3 kan door de hoge IP-waarde in stoffige ruimtes geplaatst worden. Doordat de AED spuiterwaterdicht is, kan het apparaat bijvoorbeeld in duikscholen geplaatst worden.

Met een druk op de knop kunt u van reanimatieprotocol wisselen, zodat de Zoll AED 3 halfautomaat ook voor een kinderreanimatie ingezet kan worden. Gelukkig komen kinderreanimaties zelden voor. Minder dan 5% van alle reanimaties bestaat uit kinderreanimaties. Op scholen en kinderdagverblijven kan dit echter wel een gewenste functionaliteit zijn.

Door dat defibrillator een halfautomaat is dient er op een knop gedrukt te worden als de AED een schok beveelt. De AED geeft dit middels een stemcommando aan. Nadat de hulpverlener op de schokknop heeft gedrukt geeft de AED de schok op het beste moment af.

Doordat de levensduur van de elektroden en batterij van deze AED 5 jaar is, heeft de AED 3 lage onderhoudskosten.

De betrouwbaarheid van een defibrillator hangt veelal samen met zijn zelftesten. Zoals u zich wellicht kunt voorstellen, wordt een AED (gelukkig) zelden gebruikt. De AED test zichzelf wekelijks op de volgende zaken:

  • Zelftest aanwezigheid elektroden
  • Zelftest condensator frequentie
  • Zelftest capaciteit batterij

Hierdoor bent u verzekerd van een optimale inzetbaarheid.

Helaas test de Zoll AED 3 niet op de functionaliteit van de elektroden. 

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnAED 3
MerkZoll
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.83
Lengte32
Breedte30
Hoogte23

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

1137
ZOLL AED 3 batterij
  € 171,00 € 186,39 (incl. btw)
1138
Zoll AED 3 CPR uni-padz elektroden
  € 210,00 € 228,90 (incl. btw)