ZOLL AED 3 halfautomaat

De ZOLL AED 3 halfautomaat is een gebruiksvriendelijke AED. De AED heeft een LCD-kleurenscherm en begeleidt de hulpverlener o.a. met gesproken instructies. Bovendien meten de bijpassende CPR uni-padz zowel de snelheid als de diepte van de borstcompressies, wat input levert voor de juiste coaching van de hulpverlener. De ZOLL AED 3 halfautomaat is MDR-gecertificeerd.

De ZOLL AED 3 halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

€ 2.049,00 € 2.233,41 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

ZOLL AED 3 halfautomaat

Deze gebruiksvriendelijke AED van ZOLL biedt heldere ondersteuning voor hulpverleners. Zo coacht de ZOLL AED 3 de hulpverlener met het aanhouden van de juiste snelheid en diepte van de borstcompressies. Hierdoor neemt de overlevingskans van het slachtoffer van een circulatiestilstand enorm toe: de kwaliteit van reanimeren bepaalt voor een groot gedeelte namelijk de overlevingskans.

De ZOLL AED 3 halfautomaat is opvallend felgeel en heeft een compact design. Ook zit er op de voorkant van de AED een kindknop. Met één druk op deze knop kan een hulpverlener de AED in de kindmodus zetten. Hierbij wordt direct het kindereanimatieprotocol geactiveerd, zodat de AED ook bij een kind onder de 8 jaar of lichter dan 25kg gebruikt kan worden. Het is hierbij niet nodig om speciale kinderelektroden aan te sluiten.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de ZOLL AED 3 volautomaat

MDR-certificaat voor de ZOLL AED 3 halfautomaat

De ZOLL AED 3 halfautomaat voldoet aan de strenge eisen van de Verordening Medische Hulpmiddelen (MDR). ZOLL is hiermee een van de eerste fabrikanten die een CE-certificering heeft verkregen volgens de MDR.

Zelftesten

Deze defibrillator is FDA-gecertificeerd. Dit houdt in dat deze AED voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt. Om ervoor te zorgen dat de ZOLL AED 3 halfautomaat in een noodsituatie gebruiksklaar is, voert deze AED wekelijks de volgende zelftesten uit:

  • Zelftest aanwezigheid elektroden
  • Zelftest condensator frequentie
  • Zelftest capaciteit batterij

Waar te plaatsen?

De defibrillator heeft een IP-waarde van 55. Deze waarde geeft aan hoe goed de AED bestand is tegen stof en water. Deze ZOLL AED 3 kan door de hoge IP-waarde in stoffige ruimtes geplaatst worden. Doordat de AED spatwaterdicht is, kan het apparaat bijvoorbeeld in zwembaden geplaatst worden.

Batterij voor de ZOLL AED 3 halfautomaat

De bijpassende batterij voor deze AED is de ZOLL AED 3 batterij. Dit is een lithiumbatterij met een standby levensduur van ongeveer 5 jaar. Let op: Bij gebruik van PlusTrac™ is de verwachte levensduur van deze batterij 3 jaar.

Elektroden voor de ZOLL AED 3 halfautomaat

Bij de ZOLL AED 3 halfautomaat horen de ZOLL AED 3 CPR uni-padz elektroden. Deze elektroden hebben een houdbaarheid van 5 jaar en kunnen gebruikt worden voor kinderen en volwassenen. Deze uni-padz elektroden hebben een speciale reanimatiesensor die helpt om de elektroden op de juiste plek te plakken én realtime reanimatiefeedback geeft.

Doordat de levensduur van zowel de elektroden als de batterij van deze AED 5 jaar is, heeft de ZOLL AED 3 lage onderhoudskosten.

ZOLL PlusTrac™ (optioneel)

Je kunt jouw ZOLL AED aanmelden voor het PlusTrac™ AED-programmabeheer van ZOLL. Met PlusTrac™  houd je de actuele status van jouw AED(‘s), batterijen en elektroden bij met behulp van interactieve rapportages en alerts. Het gebruik van PlusTrac™ vermindert de verwachte levensduur van de batterij van 5 jaar naar 3 jaar.

Bijpassende tas of koffer

Om de ZOLL AED 3 halfautomatische AED veilig op te bergen en te vervoeren, is het verstandig om de AED in een speciale AED-tas te bewaren. AED-Partner heeft hiervoor de stevige en opvallend gele ZOLL AED 3 draagtas in het assortiment. 

Taalvarianten

De ZOLL AED 3 halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands en Frans. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

ZOLL AED 3 halfautomaat kopen?

Wanneer je de ZOLL AED 3 halfautomaat bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief: 

  • ZOLL AED 3 batterij
  • ZOLL AED 3 CPR uni-padz elektroden
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de ZOLL AED 3 halfautomaat krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website.

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnAED 3
MerkZoll
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.83
Lengte32
Breedte30
Hoogte23

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

1137
ZOLL AED 3 batterij
  € 182,00 € 198,38 (incl. btw)
1138
Zoll AED 3 CPR uni-padz elektroden
  € 230,00 € 250,70 (incl. btw)