ZOLL AED Plus halfautomaat

De ZOLL AED Plus halfautomaat heeft een krachtig en stevig ontwerp. De ZOLL AED Plus halfautomaat is een intuïtief en gebruiksvriendelijke defibrillator voor de ongetrainde en getrainde hulpverlener. Uniek aan de ZOLL AED Plus zijn de elektroden. Deze bestaat uit één stuk en bevat twee elektroden. Je kunt de ZOLL AED Plus elektroden hierdoor maar op één manier aanbrengen. Dit verkleint de kans op fouten.

De ZOLL AED Plus halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.399,00 € 1.524,91 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Zoll AED Plus halfautomaat begeleidt de hulpverlener met de reanimatie door de pictogrammen op het scherm van de AED. Bij iedere stap wordt een pictogram uitgelicht, waardoor het voor de hulpverlener een stuk eenvoudiger wordt.

Doordat de elektroden gebruik maken van een Realtime feedback functionaliteit wordt de hulpverlener begeleid tijdens de reanimatie. De sensor van de elektroden zorgt ervoor dat de compressiediepte en -snelheid worden gemeten. De AED geeft tijdens de reanimatie aan of er sneller of langzamer gereanimeerd dient te worden, evenals diepere of juist minder diepe compressies te maken. De overlevingskans van het slachtoffer hangt voor een groot deel samen met deze twee factoren.

Deze defibrillator is een halfautomatische AED. Dit houdt in dat de hulpverlener een knop moet indrukken om de schok af te geven. Daarom is deze halfautomatische AED het beste geschikt voor de professionele hulpverlener.

De Zoll AED Plus halfautomaat wordt onder toezicht van de FDA geproduceerd. De FDA staat voor ‘Food & Drugs authority’. Deze instantie bewaakt de productieprocessen van voedingswaren en medische apparaten in Amerika. Dit is de strengste toezicht in de medische wereld. Hierdoor ben je verzekerd van een goed doordachte defibrillator en weet je zeker dat alle processen aangaande de AED voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm.

De betrouwbaarheid van een defibrillator hangt veelal samen met zelftesten. Zoals je je wellicht kunt voorstellen, wordt een AED (gelukkig) zelden gebruikt. De AED test zichzelf wekelijks op de volgende zaken:

1. Zelftest aanwezigheid elektroden
2. Zelftest condensator frequentie
3. Zelftest capaciteit batterij

Hierdoor ben je verzekerd van een optimale inzetbaarheid van de defibrillator.

Taalvarianten: Nederlands, Frans en Engels

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnAED Plus
MerkZoll
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht4.05
Lengte34
Breedte30
Hoogte30

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

0041
Zoll AED Plus CPR-D elektroden
  € 199,00 € 216,91 (incl. btw)
0045
Zoll AED Plus batterijen (set van 10 stuks)
  € 74,80 € 90,51 (incl. btw)
0050
Zoll AED Plus Stat Padz II elektroden voor kinderen
  € 161,00 € 175,49 (incl. btw)
1470
VOORDEELSET: ZOLL AED Plus
Adviesprijs: € 253,27 Uw prijs: € 234,27 € 255,35 (incl. btw)