ZOLL AED Plus halfautomaat

De ZOLL AED Plus halfautomaat heeft een krachtig en stevig ontwerp. De ZOLL AED Plus halfautomaat is een intuïtief en gebruiksvriendelijke defibrillator voor de ongetrainde en getrainde hulpverlener. Uniek aan de ZOLL AED Plus zijn de elektroden. Deze bestaat uit één stuk en bevat twee elektroden. Je kunt de ZOLL AED Plus elektroden hierdoor maar op één manier aanbrengen. Dit verkleint de kans op fouten.

De ZOLL AED Plus halfautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.399,00 € 1.524,91 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

ZOLL AED Plus halfautomaat

De ZOLL AED Plus halfautomaat maakt reanimeren zo makkelijk mogelijk. En dat redt levens! Want hoe eenvoudiger het reanimatieproces, hoe hoger de kwaliteit van de reanimatie. Deze ZOLL AED Plus AED is voorzien van duidelijke pictogrammen die de hulpverlener stap voor stap door het reanimatieproces heen helpen. LED-lampjes geven hierbij de juiste volgorde van de stappen aan en op het display wordt tegelijkertijd de gewenste handeling getoond.

Ook geeft de ZOLL AED Plus halfautomatische AED met pieptonen het gewenste tempo van de reanimatie weer.

Over het design van de ZOLL AED Plus is goed nagedacht: de AED is zeer robuust en heeft een opvallende kleur groen. Ook heeft de deksel een dubbelfunctie: je kunt deze ook gebruiken als neksteun voor het slachtoffer.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de ZOLL AED PLUS volautomaat.

Zelftesten

Deze defibrillator is FDA-gecertificeerd. Dit houdt in dat deze AED voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt. Om ervoor te zorgen dat de ZOLL AED Plus halfautomaat in een noodsituatie gebruiksklaar is, voert deze AED wekelijks de volgende zelftesten uit:

 • Zelftest capaciteit batterijen
 • Zelftest aanwezigheid elektroden
 • Zelftest ECG-circuit
 • Zelftest defibrillatorcircuit
 • Zelftest hardware/software

Waar te plaatsen?

Deze AED heeft een IP-waarde van 55. De hoge waterdichtheid zorgt ervoor dat deze defibrillator zelfs in de meest vochtige omgeving kan worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad of een sauna. En zoek je een AED voor een stoffige ruimte? Dat is probleem voor de ZOLL AED Plus: de behuizing is tijdens het ontwerp stofdicht gemaakt. Je kunt deze AED daardoor bijvoorbeeld rustig plaatsen in stoffige productieomgevingen.

Batterij voor de ZOLL AED Plus halfautomaat

De ZOLL AED Plus AED werkt op een set van 10 Zoll AED Plus batterijen van het type 123A. Deze batterijen hebben een levensduur van 5 jaar.

Elektroden voor de ZOLL AED Plus halfautomaat

Uniek aan de ZOLL AED Plus zijn de elektroden: de ZOLL AED Plus CPR-D Padz voor volwassenen. Deze pad bestaat namelijk uit één stuk en bevat twee elektroden. Je kunt de elektroden maar op één manier aanbrengen, waardoor de kans op fouten vermindert.

De CPR-D Padz zijn voorzien van een geïntegreerde sensor, die de snelheid en diepte van de compressie tijdens de reanimatie meet. Zo krijgt de hulpverlener realtime feedback om de reanimatie zo goed mogelijk uit te voeren.

Je kunt ook kiezen voor de ZOLL AED Plus CPR Stat-Padz elektroden. Deze elektroden zijn geschikt voor volwassenen en zijn een combinatie van de Stat-Padz elektroden en de CPR-D padz voor volwassenen.

Voor de reanimatie van kinderen onder de 25 kg of jonger dan 8 jaar heb je speciale kinderelektroden voor de ZOLL AED Plus nodig. 

Bijpassende tas of koffer

Om deze AED veilig te bewaren en te vervoeren, kun je de ZOLL AED Plus beschermtas gebruiken. 

Taalvarianten

De ZOLL AED Plus halfautomatische AED is verkrijgbaar in de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.

ZOLL AED Plus halfautomaat kopen?

Wanneer je de ZOLL AED Plus halfautomaat bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

 • Set van 10 Zoll AED Plus batterijen (type 123A)
 • ZOLL AED Plus CPR-D Padz voor volwassenen
 • Tas, hoes of koffer voor de AED
 • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
 • Safe Kiss beademingsmasker
 • AED-sticker groen (15x20cm)
 • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een servicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de ZOLL AED Plus halfautomaat krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website.

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnAED Plus
MerkZoll
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht4.05
Lengte34
Breedte30
Hoogte30

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

0041
Zoll AED Plus CPR-D elektroden
  € 208,00 € 226,72 (incl. btw)
0045
Zoll AED Plus batterijen (set van 10 stuks)
  € 74,80 € 90,51 (incl. btw)
0050
Zoll AED Plus Stat Padz II elektroden voor kinderen
  € 161,00 € 175,49 (incl. btw)
1470
VOORDEELSET: ZOLL AED Plus
Adviesprijs: € 253,27 Uw prijs: € 234,27 € 255,35 (incl. btw)