ZOLL AED Plus volautomaat

De ZOLL AED Plus volautomaat heeft een krachtig en stevig ontwerp.

De ZOLL AED Plus volautomaat is een intuïtief en gebruiksvriendelijke defibrillator voor de ongetrainde en getrainde hulpverlener. Uniek aan de ZOLL AED Plus zijn de elektroden. Deze bestaat uit één stuk en bevat twee elektroden. Je kunt de ZOLL AED Plus elektroden hierdoor maar op één manier aanbrengen. Dit verkleint de kans op fouten.

De ZOLL AED Plus volautomaat is verkrijgbaar in de taalvarianten Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


€ 1.399,00 € 1.524,91 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux .

Productinformatie

De Zoll AED Plus volautomaat is een intuïtief en gebruiksvriendelijke defibrillator voor de ongetrainde en getrainde hulpverlener. Het moment dat je het slachtoffer reanimeert is altijd een ingrijpende gebeurtenis. De Zoll AED Plus biedt je tijdens deze gebeurtenis een volledige ondersteuning.

Zodra de Zoll AED Plus automaat een schokbaar ritme meet, dient de AED een schok toe. Het apparaat meet het juiste moment van schokafgifte, zonder dat je op een knop hoeft te drukken. De schokken worden met een oplopende kracht afgegeven. Zo wordt de effectiviteit gegarandeerd.

Hoe eenvoudiger het reanimatieproces is, hoe hoger de kwaliteit van de reanimatie wordt. Dit kan juist het verschil maken. De pictogrammen van de Zoll Plus vereenvoudigen de reanimatie. Zo kom je stap voor stap door het reanimatieproces heen. LED-lampjes geven de juiste volgorde van stappen aan. Ook wordt de handeling vertoont op het display. De deksel kan gebruikt worden als neksteun voor de patiënt.

Uniek aan de Zoll AED Plus is de elektrode. Deze bestaat uit één stuk en bevat twee elektroden. Je kunt de elektrode maar op één manier aanbrengen. De kans op fouten wordt hierdoor gereduceerd.

De CPR-D Padz zijn voorzien van een sensor, waardoor de snelheid en diepte van de compressie tijdens de reanimatie wordt gemeten. Je plaatst de sensor, als onderdeel van de elektrode, op de borst. Zoll AED Plus CPR-D uniPadz elektroden voor volwassene hebben een lange houdbaarheid van 60 maanden.

AED Plus geeft door middel van pieptonen het gewenste tempo van de reanimatie weer. Hierdoor bereik je eenvoudig de frequentie van 100 borstcompressies per minuut.

De hoge waterdichtheid zorgt ervoor dat deze defibrillator zelfs in de meest vochtige omgevingen kan worden geplaatst. Zwembaden en sauna’s hebben geen nadelig effect op deze AED. Stoffige ruimte? Geen probleem. De behuizing is tijdens het design stofdicht gemaakt. Daardoor kun je hem rustig plaatsen in bijvoorbeeld stoffige productieomgevingen.

Taalvarianten: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools

Specificaties

ArtikelgroepAED-apparaten
ProductlijnAED Plus
MerkZoll
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht4.44
Lengte34
Breedte30
Hoogte29

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

0041
Zoll AED Plus CPR-D elektroden
  € 208,00 € 226,72 (incl. btw)
0044
Zoll AED Plus Stat-padz II elektroden
  € 72,25 € 78,75 (incl. btw)
0045
Zoll AED Plus batterijen (set van 10 stuks)
  € 74,80 € 90,51 (incl. btw)
0050
Zoll AED Plus Stat Padz II elektroden voor kinderen
  € 161,00 € 175,49 (incl. btw)