• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +31 (0)499 49 00 16 (Op werkdagen van 8:30 - 17:00)

Menu Sluit

Zoll

Zoll ontwikkelt AED apparaten om spoedeisende hulp te verbeteren. Zowel voor de professional als voor de niet professionele hulpverlener om spoedeisende hulp te bieden. De AED apparaten van Zoll zijn veilig in gebruik, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

Artikelen 25-30 van 30

Pagina
per pagina

Artikelen 25-30 van 30

Pagina
per pagina

Zoll Defibrillator

De producten van Zoll zijn volledig gericht op het verbeteren van overlevingskansen door middel van nieuwe technologie op het gebied van reanimatie en spoedeisende zorg. Naast defibrillatoren ontwikkelen ze namelijk ook producten voor onder andere in ziekenhuizen en voor defensie & brandweer.

In de AED-Partner shop hebben we een tweetal typen Zoll AED apparaten. Namelijk de halfautomatische en volautomatische AED ’s. Bij een volautomatische AED plakt u de elektroden op het lichaam en zal de AED het hartritme analyseren en bepalen of er een stroomstoot moet worden toegediend. Het voordeel van een volautomatische AED is dat dit volledig automatisch gebeurd. Bij een halfautomatische AED moet u nog wel een knop indrukken.

AED-Partner adviseert altijd de aanschaf van een volautomatische AED. Het is lastig om tegelijkertijd de omstanders op afstand te houden en een schok toe te dienen aan het slachtoffer.

Kenmerken Zoll AED apparaten

Een defibrillator van Zoll kenmerkt de waterdichtheid van de AED, reanimatie ondersteuning en de lage onderhoudskosten. Uniek is ook de verwachte levensduur van de batterijen: deze is 5 jaar. Voor trainingsdoeleinden is de Zoll AED Plus trainer 2 uitermate geschikt.

Zoll AED Plus

Bij een plotselinge hartstilstand heeft slechts de helft van de slachtsoffers daadwerkelijk een schok nodig. Echter hebben alle slachtstoffers wel een reanimatie nodig. De Zoll Plus is één van de weinige AED’s die ook echt kan zien wanneer u de reanimatie toepast en u helpt dit goed te doen. De Zoll AED Plus is uitgerust met het zogenaamde Real CPR Help. Dit hulpmiddel geeft reanimatiefeedback en bewaakt de kwaliteit van de reanimatie. Daarnaast geeft het realtime feedback over de diepte en het tempo van de borstcompressies.

Bij de Zoll AED Plus AED zitten de volgende zaken inbegrepen:

 • Zoll AED Plus (half)automaat
 • Zoll AED plus CPR-D elektroden voor volwassenen
 • De Zoll AED Plus handleiding
 • Duracell Lithium batterijen (10 stuks)
 • Registratiekaart (gratis 2 jarige garantieverlenging)

 

Aanverwante producten van Zoll

Zoll biedt ook accessoires voor de defibrillator zoals draagtassen, batterijen, kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en trainingselektroden.

Interesse in een AED van Zoll?

Wilt u meer weten over de AED apparaten van Zoll? Of heeft u vragen over het gebruik, specificaties of levertijden? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met onze klantenservice op via +31 (0)499 49 00 16.

 • AED in de praktijk

  Dankzij het advies van AED-Partner heeft RAI Amsterdam de juiste AED aangeschaft. Onze gasten kunnen binnen drie minuten een AED tot de beschikking hebben, indien de situatie dit vereist.

  Ryan Tan, RAI Amsterdam